Маркета Вондроушова е в процес на развод. Това стана ясно

...
Маркета Вондроушова е в процес на развод. Това стана ясно
Коментари Харесай

Край на една дългогодишна любовна история: Шампионката от Уимбълдън обяви, че е в развод

Маркета Вондроушова е в развой на бракоразвод. Това стана ясно след изявлението на настоящата шампионка от Уимбълдън пред чешкия таблоид " Blesk ". Вондроушова се омъжи през 2022-ра за Степен Симен, с който са дружно още от деца. Симек също е някогашен тенисист и точно обичания спорт го среща с огромната му обич, като двамата са другари от напълно дребни, а стават публично двойка, когато Маркета е на 15 години, а Степан на 17.

Симек непроменяемо беше в ложата на своята брачна половинка по време на мачовете ѝ, като не можа да скрие своите сълзи, когато тя завоюва трофея на " свещената трева ". Тогава Вондроушова показа, че го е била виждала да плаче единствено в деня на тяхната женитба за всичките 8 години, в които са дружно, само че в никакъв случай не се е съмнявала в това, че той е нейната най-голяма поддръжка. Изглежда обаче събитията за претърпели поврат през последните 12 месеца и една сантиментална призка към този момент е намерила свояй нетолкова благополучен край.

" Просто нещата не се получиха за нас след сватбата и в този момент публично сме подали молба за бракоразвод. Вече сме се разбрали за всичко и останало ще бъде условност " - призна 24-годишната състезателка.

Wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová oznámila ROZVOD!
— stars24.cz (@stars24cz)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР