Плановете за завръщането на Бритни Спиърс бяха тихо прекъснати, след

...
Плановете за завръщането на Бритни Спиърс бяха тихо прекъснати, след
Коментари Харесай

Голямото завръщане на Бритни Спиърс в скалите след тревожния „срив“ в луксозен хотел

Плановете за завръщането на Бритни Спиърс бяха безшумно прекратени, откакто се появиха тревожни фотоси на нея, изглеждаща зашеметена пред хотел в Лос Анджелис.

Разкрихме в края на предходната година, че Charli XCX е писал за плана, който беше очакван за тази година, с цел да означи 25-ата годишнина от дебютния албум на Бритни от 1999 година.. Baby One More Time.

От последния ни отчет вътрешни лица ми споделиха, че екипът на Бритни е преговарял за нова договорка за нея със Sony Music - гарантирайки, че тя ще бъде отпред след години, следени от наставничество.

Но в този момент близки до нея ми споделят, че проектите се забавят, с цел да сме сигурни, че тя е на вярното място, с цел да продължи напред.

Източник сподели: „ Екипът работи във вълнуващи проекти, само че нейното благоденствие е в предната част на съзнанието им и никой не желае да бърза. “

Феновете бяха разбираемо загрижени, откакто видяха фрагменти на американската певица пред хотел Chateau Marmont, с полиция и кола за спешна помощ.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР