За първи път в България изкуственият интелект влезе във фризьорски

...
За първи път в България изкуственият интелект влезе във фризьорски
Коментари Харесай

Изкуственият интелект дебютира с термозащита във фризьорски салон в Пловдив ВИДЕО

За първи път в България изкуственият разсъдък влезе във фризьорски салон в Пловдив. Това се случи в центъра за хубост Anderson hair care в жилищен регион „ Тракия “.
Прочетете още
Машината, която употребява изкуствен интелект прави прецизна диагностика на косата и основава най-подходящата терапия за съответния клиент. Чрез нея бяха потвърдени качествата и на най-новата термозащита на пазара – Prothermo.
 
„ Новата термозащита е с по-добра формула, съставки и резултати, с цел да можем да върнем любовта на всяка една дама в това, да обработва косата си с преса, маша или сешоар “, сподели стилистът Антоан Андерсън, по чиято концепция е основан новия артикул.   
„ Изкуственият разсъдък ни оказа помощ да създадем диагностика на дължината на косъма и доказахме посредством него, че нашият артикул пази, защищава и усъвършенства структурата на косъма “, добави стилистът от Пловдив.

Новата термозащита има дейни съставки, които дават мигновени резултати, като по едно и също време съхраняват косата.
Екстрактът от кестен, който се съдържа в новата термозащита, защищава косата от топлинната обработка. В нея има още хиалуронова киселина, алое вера и пантенол. Те оказват помощ за хидратирането и възобновяване на косата, без да я утежняват и съумяват да я оставят с огледален искра.
 
„ Вслушахме се в противоположната връзка на нашите клиенти и запазихме потвърдилите се дейни съставки, оставихме UV отбраната и невероятния мирис, в който се влюбиха всички. За първи път опаковката е направена от 100% рециклирана пластмаса и е рециклеруема “, сподели още Антоан Андерсън.
 
Той добави, че дружно с екип от потвърдени експерти и лаборанти са  разработилиформула, подобаваща за всеки вид коса. Заложили са на висококачествени съставки, които са лабораторно тествани и с потвърдени свойства.
 
Анализът на лабораторията демонстрира, че колкото по-често се употребява PROTHERMO, косата ще става по-здрава и устойчива, защото ще се възвръща, с помощта на положителните съставки в продукта.
 
Новата термозащита PROTHERMO може да откриете на  
 
Още вижте във видеото:
 



 
 
Продуктът беше показан на особено събитие пред извънредна аудитория. Сред тях беше и един от най-успешните участници в последния сезон на телевизионното риалити „ Hell`s kitchen “ Симона Манолова.

„ Определено ще помогне на девойките да имат по-здрава коса и нямам самообладание към този момент и аз да я употребявам. Ще е по-лесно в кухнята и когато върша пожари, няма да се възпламени “, споделя с усмивка Симона.

„ Аз съм огромна фенка на първия артикул Protego и нямам самообладание да употребявам в този момент и новия Prothermo “, показа София Скакалова.
„ Смятам, че би трябвало да стартира безусловно всекидневно да се употребява термозащита “, добави Ясмин Кирилова.

На събитието присъстваше и притежателят на козметична компания Christian of Roma Group Елена Кристиано, с помощта на която България стана втората страна в света след Италия, в която беше показана новата машина с изкуствен интелект КОЕМІА. Тя е революционнен способ в предлагането на фризьорски услуги. Прави прецизна диагностика на косата с помощта на технология с изкуствен интелект. На тази основа формулира и основава най-подходящата терапия за коса, като комбинира осем разнообразни бази, напълно от натурални екстракти.

Последваща стъпка в лечението е потреблението на сешоар с ултразвуков дифузер, който в допълнение подхранва косата с екстракти.
 
„ Това значи същинска гражданска война, тъй като единствено с няколко апарата можем да променим метода на обслужване. То се състои в вярната диагностика и избирането на най-точната и вярна процедура, с цел да може косата да наподобява по най-красивия и здрав метод “, показа Елена Кристиано.
 
„ Изкуственият разсъдък преобразява освен образно фризьорските салони, само че дава напълно нови хоризонти на услугите, които могат да бъдат предлагани в тях “, заяви основният управител на Christian of Roma Мария Данчева.
 
Машината с изкуствен интелект провокира възторг по време на представянето си за първи път в центъра за хубост на Антоан Андерсън.
 
„ Изкуственият разсъдък може да направи толкоз подробна диагностика на косъма, че да улесни всяка една от процедурите, които предлагаме във фризьорските салони – това дали косата е задоволително подобаваща за балеажни кичури, за какво е толкоз суха, дали може да се обезцвети цялата. “, добави стилистът.
 
„ Бих споделила, че е доста крепко да видиш по какъв начин AI технология навлиза във фризьорския салон “, показа усещания София Скакалова.
 
„ Ще бъде един спомагателен бонус за клиентите и ще помогне на експертите да си правят работата още по-добре “, споделя Деси.
 
„ Смятам, че това е бъдещето и съм супер впечатлена “, добави Ясмин Кирилова.
 
Според основателите на машината KOEMIA, творчеството и професионализмът на стилистите ще останат, само че изкуственият разсъдък ще даде едно по-различно обслужване и ще надгради услугите в центровете за хубост. Ексклузивен дистрибутор на машината за България е Christian of Roma.



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР