ОвенОвните ще се радват на значителни успехи , благодарение на

...
ОвенОвните ще се радват на значителни успехи , благодарение на
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 4 май 2024 г.

Овен
Овните ще се радват на обилни триумфи, с помощта на своето омагьосване, на което през този ден ще е мъчно да се устои. Представителите на знака няма да изтърван опцията да пофлиртуват, и дори в най-официалната конюнктура ще намерят метод да покажат своята прелест. Факт е, че да се беседва с Вас не е допустимо, само че това не смущава никого. Денят е обвързван с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за задачата похарчите много незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: през днешния ден можете да им купите отлични дарове.
Телец
Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.

Близнаци
Днес за Вас е огромна вероятността за среща с предишното, т.е., с хора, които са играли в миналото значима роля във Вашия персонален живот. Те и през този ден могат да внеста своята не дребна милостиня в връзките със настоящия Ви обичан човек, в случай че Вие не се възпротивите на това.

Рак
За Вашия обичан човек през днешния ден ще е належащо да знае, че Ви е необходим, че се интересувате от неговото мнение и имате предпочитание да бъде непрекъснато с Вас. Ако не извършите по този начин, че той да е уверен, рискувате да загубите връзките си с него, или доста крепко да ги развалите. Постарайте се, да не допускате подобен излаз от събитията.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да извършите по този начин, че никой да не Ви отвлича от значимата и виновна работа. Това се отнася и за Вашия обичан човек, въпреки че ще Ви бъде много мъчно да му откажете внимание.... Ако той е съответен човек, ще Ви разбере и ще Ви елементарни, даже в действителност и да няма какво да Ви прости.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Ще са Ви нужни най-много старания през днешния ден, с цел да можете, дружно със своя обичан човек, да разрешите някакъв проблем. Ако не положите нужните старания, решаването на казуса ще стане много по-сложно, а това значи, че и във вашите връзки ще има повече напрежение.

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете - по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.

Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

Водолей
В живота Ви са се появили няколко значими неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази обстановка ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи ползи. Ако желаете да задълбочите тези връзки, през днешния ден е отличен ден за подобен опит. Концентрирайте се върхи това, какъв стадий от живота е настъпил за вас общо. Сериозно разискване на обстановката ще сложи всички неща на мястото им.

Риби
Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това значи, че би трябвало да приемете създалото се състояние такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по различен път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е даже резултата да Ви хареса! Такъв метод напълно не значи, че изобщо няма да Ви интересува, по какъв начин ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига мозъкът, с цел да разберете, къде би трябвало да насочите своите старания, и къде - колкото и да се стараете - няма да има резултат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР