НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първоначалното изслушване на кънтри звездата Морган

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първоначалното изслушване на кънтри звездата Морган
Коментари Харесай

Явяването в съда на кънтри звездата Морган Уолън по дело за хвърляне на стол беше отложено за август

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първоначалното чуване на кънтри звездата Морган Уолън беше отсрочено в петък за август по дело, по което той е упрекнат за мятане на стол от покрива на шестетажен бар и съвсем удряне на двама служители на реда.

Адвокатът на Уолън, Уорик Робинсън, сподели пред кореспонденти, че казусът е „ доста комплициран “ и даде обещание, че артистът, който се е отказал от правото си да бъде там в петък, ще бъде на отсроченото чуване на 15 август.

„ Мисля, че като цяло всички печелят, в случай че можете да го разрешите по метод, който всеки може да одобри “, сподели Робинсън.

Певецът на „ One Thing at a Time “ е упрекнат в три закононарушения за по неволя застрашаване и едно закононарушение за безчинство.

Според клетвена декларация за арест, ръководителят че Уолън е упрекнат, че е хвърлил покрива на бара на Chief на 7 април, се приземи на към ярд (метър) от чиновниците, които разговаряха със очевидци и прегледаха фрагменти от сигурността. Свидетели споделиха на служителите на реда, че са видели Уолън да вдиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР