Мария Илиева роди вчера, но днес побърза да покаже бебето

...
Мария Илиева роди вчера, но днес побърза да покаже бебето
Коментари Харесай

Мария Илиева показа бебето

Мария Илиева роди през вчерашния ден, само че през днешния ден побърза да покаже бебето и да благодари на лекарите, погрижили се за нея. Певицата стана майка за повторно на 43-години от предприемача Александър Междуречки-наследник на аления кмет на София Петър Междуречки, както заяви първи Hotnews.bg.

Мария Илиева има наследник Александър. Той е от връзката й с някогашния футболист Георги Михайлов, а от първата фотография на дребната София се вижда, че тя износва облеклата на баткото. Въпреки че е момиче, дъщеричката на Илиева е облечена в наследник гащеризон, който очевидно е завещание от Сашо, който е на три години. Добре пристигнала, прелестна София! 24.06. 3500 г 50 см. I - ва САГБАЛ "Св. София "
Огромна признателност на обичаната ми Д-р @marzenapanov и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева!

И тъй като доста бъдещи мами ми писаха с въпрос дали и къде съм съхранила стволови кафези, незабавно споделям: изборът ми на тъканна банка се спря на ТБ Садаса/ @cells4lifeuk. Д-р @mirchevadaniela, благодаря за бързата реакция, подготвеност и професионализъм! Със София се усещаме отлично и нямаме самообладание да посрещнем дружно всички провокации и хубавини, които ни чакат! “, написа през днешния ден Мария към първите фотоси на новородената.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР