Мария Игнатова прикова вниманието по необичаен начин в социалните мрежи.

...
Мария Игнатова прикова вниманието по необичаен начин в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Мария Игнатова се захласна по руска рулетка

Мария Игнатова прикова вниманието по необикновен метод в обществените мрежи. Вероятно повлияна от международната конюнктура, тв водещата показа какво чете сега и какъв брой мощно я е заинтригувала сюжетната линия.

"Докато ровех в таванската библиотека, открих инцидентно книгата, която държа в ръцете си. "Играта на Де Ниро " от Рауи Хадж не е книга за живота и творчеството на Де Ниро. Заглавието препраща към смъртоносната игра на съветска рулетка, която героят на Робърт Де Ниро играе във кино лентата "Ловецът на елени ", стартира поста си русокоската.

"Героите на Хадж са впримчени в една изцяло друга, само че също толкоз последна обстановка – гражданската война, която опустошава Бейрут през 80-те. Прозата на Хадж въвлича читателя в шокираща непосредственост с въздействието на сходни спорове върху индивида. Чрез ориста на антигероите Джордж и Басам създателят демонстрира по какъв метод войната капсулира живота и лишава индивида от избор.

Разбиранията за виновност и непорочност се прекъсват от непрестанни бомбардировки и ежечасна борба за оцеляване. Самият живот се трансформира в игра, в която няма спечелили, а единствено ужасени оцеляващи. Тяхното отчуждение е по-страшно от куршумените рани, а бъдещето им е по-черно от небето над града с прекратено електричество ", приключва разбора си Игнатова.., която се бе постарала поради фотографията да бъде в звук, даже и с забрадка за баня на главата.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР