Мани от Игри на волята лази по нервите на доста

...
Мани от Игри на волята лази по нервите на доста
Коментари Харесай

Мани от "Игри на волята" провокира със секси снимки и послание: "Никога няма да ме счупите"

Мани от " Игри на волята " лази по нервите на много хора, само че това въобще не я тормози, тъй като живее по свои правила. Брюнетката, която несъмнено не бе фаворитка на много от участниците в Игрите, показа на стори своя секси фотография, само че посланието към нея е по-интересно.

 Instagram

" Тази жена е от стомана, може да я огънете, само че в никакъв случай няма да я счупите ", написа Мани за себе си, а това всички ние видяхме, че е безспорната истина. Бургазлийката не се остави за миг да бъде превъзхождана от другите участници, а много пъти съумя да се избави от елиминации и независими борби. Е, до един миг, в който Паулина я в профил вечно от шоуто, само че това е друга тематика.

Виж още: За мъжката суетност: Адам за епилацията, коледните празници и спомените от учебно заведение

Мани другояче наподобява се любува много на славата, която закупи. Наскоро риалити героинята показа в Instagram, че даже злобарите знаели, че тя е същински първенец, а пред Vbox7 описа, че сходни критикари не я вълнуват, тъй като има мнение за себе си, на което държи и не счита да се подвежда по непознатите обиди.

Категорична е, че тя беше звездата в този сезон на " Игри на волята ", а на мненията, че е била ужасяващ дразнител дава отговор с: " Каквото повикало, такова се обадило! ".

Виж още: Ето това е гений! Рабухчиев сподели и друго свое умеене, културистът става и за музикант 

Има ли обаче мъж в живота на тази кибритлийка? Истината е, че тя не споделя сходни елементи, само че пък постоянно се снима с мъже и сигурно може да се каже, че има много другари и мераклии. Тя ни описа, че сменя постоянно мъжете, само че не би трансформирала нрава си, тъй като се съмнява да има по-силен темперамент от нейния.

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР