Манчестър Юнайтед записа втора победа във Висшата лига, след като

...
Манчестър Юнайтед записа втора победа във Висшата лига, след като
Коментари Харесай

Възходът на Ман Юнайтед продължава, червените дяволи подчиниха светците

Манчестър Юнайтед записа втора победа във Висшата лига, откакто през днешния ден ликува против Саутхемптън с 1:0, а голът бе дело на португалския халф Бруно Фернандеш.

Първото полувреме ни предложи много безредици, а " дяволите " не се възползваха от няколко положения в 19-ата минута, когато насочиха цели четири удара към вратата на Саутхемптън за пет секунди.

Саутхемптън заплаши вратата на Давид Де Хеа в края на първото полувреме, само че испанският вратар се оправи със задачата.
 Каземиро: Роналдо ми оказва помощ с всичко от първия ми ден в Юнайтед
Каземиро: Роналдо ми оказва помощ с всичко от първия ми ден в Юнайтед

Той знае какъв брой доста го почитам, споделя футболистът

Фернандеш откри резултата в 55-ата минута, когато раздруса мрежата на Саутхемптън за задатък от 1:0, след което домакините се втурнаха в офанзива и потърсиха изравнителен гол, като съвсем стигнаха до него, само че бяха спрени от Диого Далот, който в 95-та минута почисти топката току пред голлинията след страхотна задна ножица на Секу Мара.
 Снимка 585480
Източник:

На мача дебютира и новото попълнение на Юнайтед, а точно пристигналият от Реал (Мадрид) бразилски футболист Каземиро, който се появи в 80-а минута.

С новата победа " алените дяволи " се изкачиха на шеста позиция и имат шест точки, до момента в който Саутхемптън е на 13-а позиция с четири пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР