Манчестър Юнайтед ще загуби 70 милиона лири, ако не успее

...
Манчестър Юнайтед ще загуби 70 милиона лири, ако не успее
Коментари Харесай

Ман Юнайтед губи 70 милиона, ако изпадне от четворката

Манчестър Юнайтед ще загуби 70 милиона лири, в случай че не успее да се класира за Шампионската лига. " Червените дяволи " са трети, а на следващия ден гостуват на Лестър в последния кръг от шампионата. Точка ще е задоволителна на отбора на Оле Гунар Солскяер, с цел да си обезпечи място в четворката, защото по този метод те ще си обезпечат довеждане докрай над " лисиците ".

По същото време Челси, който е четвърти, е хазаин на Уулвърхамптън. Ако не успят да влязат в най-престижния клубен шампионат, за тях това ще значи загуба от към 50 милиона паунда. " Сините " ще си подсигуряват присъединяване в Шампионската лига с тъждество, защото при този вид няма по какъв начин и двата им съперника да ги изпреварят.

Финансовите загуби за този, който приключи на пето място, ще са съществени. Загубите за Ман Юнайтед ще са още по-големи, защото клубът ще се раздели с още 20 милиона от контракта с " Адидас ", като ще вземе по-малко и от наградния фонд на Висшата лига и от разпределението на парите от телевизионни права.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР