Манчестър Юнайтед регистрира нетна печалба от 6,3 милиона лири за

...
Манчестър Юнайтед регистрира нетна печалба от 6,3 милиона лири за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е на печалба за последното тримесечие от 2022 година

Манчестър Юнайтед записва чиста облага от 6,3 милиона лири за последното тримесечие от 2022 година, завършващо на 31 декември, оповестиха от британския клуб в четвъртък.

Приходите на " алените дяволи " паднаха с съвсем 10 % до 167 милиона паунда, тъй като 20-кратните първенци на Англия имаха по-малко домашен мачове в съпоставяне със същия интервал от 2021 година.
 Рашфорд отказал пачките на ПСЖ, правилен е на Манчестър Юнайтед
Рашфорд отказал пачките на ПСЖ, правилен е на Манчестър Юнайтед

Отказал е двойно по-голяма заплата

Собствениците на Юнайтед, семейство Глейзър, публично започнаха развой по продажба на клуба преди няколко месеца. Американските притежатели получиха няколко предложения, в това число от шейх Джасим Бин Хамад Ал-Тани, от английския милиардер Джим Ратклиф, както и от финландския предприемач Томас Зилиакус.

От Манчестър Юнайтед обявиха, че продажбите на билети през актуалната акция 2022-23 са надминали върха, подложен през сезон 2016-17, достигайки общо над 2,3 милиона продадени входни талона.
 Хари Кейн е покрай трансфер в Манчестър Юнайтед,
Хари Кейн е покрай трансфер в Манчестър Юнайтед, " алените дяволи " заплащат 80 милиона паунда за нападателя

Договорът на 29-годишния британски национал с Тотнъм изтича през лятото на 2024 година

20-кратните първенци на Англия завоюваха купата на Лигата през февруари, като това е първи трофея за клуба след 2017 година.

" Червените дяволи " сега са на трето място във Висшата лига и доближиха до полуфиналите в шампионата за купата на Футболната асоциация и до четвъртфиналите в Лига Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР