Манчестър Юнайтед похарчи 75 милиона паунда за английския национал Джейдън

...
Манчестър Юнайтед похарчи 75 милиона паунда за английския национал Джейдън
Коментари Харесай

Бивш играч на Манчестър Юнайтед: Клубът да махне Санчо и да вземе Митома

Манчестър Юнайтед похарчи 75 милиона паунда за британския национал Джейдън Санчо през лятото на 2021 година. 23-годишният футболист се бори да оправдае упованията, като вкара единствено 10 гола и се оказа отвън проектите на Ерик загар Хаг по-рано този сезон, а някогашният състезател на " алените дяволи " Пол Паркър има вяра, че Юнайтед би трябвало да потърси усъвършенстване в атакуващ проект, като фокуса пада върху добре представящият се в Брайтън японец Каору Митома.

" Наистина одобрявам Митома. Той е доста пряк и желае да излезе от външната страна на противника си, което е необичайност в днешния футбол. Никой бранител не желае това и той е доста добър в това. Митома също би бил доста добър пиар подпис. Да видиш японски състезател в Ман Юнайтед би било голяма история ", показа Паркър.

" Бих се радвал да го видя в Манчестър Юнайтед, само че тогава " алените дяволи " трябва да освободят някое от своите крила и може да стартират, като се отърват от Джейдън Санчо. Предпочитам Митома да е в тима, в сравнение с него. Той се е потвърдил във Висшата лига и се колебая, че Санчо в миналото ще го направи. Мисля, че той би трябвало да се върне в Германия и да играе в удобната си зона, където е най-хубав. Но в случай че пристигна в клуба, Манчедтър Юнайтед би трябвало да разбере какво да прави с Маркъс Рашфорд, който е най-доброто ляво крило. Но това е прекрасен проблем да имаш две добри крила ", добави някогашният състезател на Манчестър Юнайтед.

Очаква се Юнайтед да бъде ангажиран през идващия трансферен прозорец, само че нов номер 9 се счита за водещ в техния лист с стремежи, като клубът е свързван с хора като Хари Кейн и Виктор Осимен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР