Начало на проект за създаване на най-дългото послание за мир

...
Начало на проект за създаване на най-дългото послание за мир
Коментари Харесай

От Плевен започна проект за най-дълго послание за мир на планетата

Начало на план за основаване на най-дългото обръщение за мир на планетата бе сложено през днешния ден в Плевен. Инициативата е на Лайънс клуб " Огледало " - Плевен, взаимно с Лайънс клуб " Дунавски братя " и Лео клуб " Олимпиец ".



В празничния за града 15 май пред Центъра за работа с деца е ситуиран щанд с винилови платна, на които всеки плевенчанин или посетител на града, има опция да напише своето обръщение за мир.



Днес това направиха персонално кметът на Община Плевен доктор Валентин Христов, ръководителят на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански и общински съветници.



Целта на основателите на плана е плакатът с послания да доближи най-малко 4 километра не по-късно от края на 2025 година и да кандидатства за " Рекордите на Гинес ".



Части от винила ще бъдат изпратени до детски градини, учебни заведения, общински и регионални администрации, компании и компании в цялата страна. По този метод всяко дете и всеки възрастен ще може да вземат участие в " Рекордите на Гинес " със своето послание или рисунка на тематика мир.



От Лайънс клуб " Огледало " – Плевен молят всички общественици, културни общности, представители на бизнеса, на държавни и неправителствени институции да поддържат самодейността посредством дарения или да заявят присъединяване в самодейността като сътрудници на e-mail:



След привършване на плана елементи от общото обръщение за мир ще бъде изпратено до Лайънс Интернешънъл, до Народното събрание, до Организация на обединените нации, както и до Европейския парламент.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР