Стотици хора загинаха в цяла Азия през последните седмици, когато

...
Стотици хора загинаха в цяла Азия през последните седмици, когато
Коментари Харесай

Азия току-що имаше смъртоносна гореща вълна и учените казват, че това може да се случи отново. Ето какво го прави много по-вероятно.

Стотици хора починаха в цяла Азия през последните седмици, когато районът се популяризира при високи температури. И ново изследване дефинира водещ фактор за това по какъв начин се е случило всичко.

Миналия месец доста региони в Индия видяха температури много над трицифрените числа. Метеорологичната работа на страната споделя, че горещите талази не са необикновени сред март и юни, като май е " пиковият месец " за рисковото метеорологично събитие. В Бхагдора, Индия, предишния месец температурите доближиха съвсем 115 градуса по Фаренхайт, защото индийският метеорологичен отдел издаде предизвестие за алена паника, което значи, че се чака мощната горещина да продължи повече от два дни и има доста огромна възможност за болести, свързани с топлината.

На други места в страната беше толкоз горещо, че учебните заведения бяха анулирани, проблем, с който хората също се сблъскаха във Филипините. Хората в Тайланд също бяха помолени от управляващите да останат на закрито, когато е допустимо, с цел да избегн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР