Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова показа на пл. Възраждане“ с

...
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова показа на пл. Възраждане“ с
Коментари Харесай

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова с открита тренировка за малки и големи

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова сподели на пл. „ Възраждане “ с какъв комплекс извършения разгрява преди тренировки, с цел да поддържа спортната си форма.



В открития урок се включиха голям брой дребни и огромни плевенчани – на възраст от детска градина до пенсионна, задгранични студенти, практикуващи спорт, както и любопитни да пробват. На всички тях Ивет Горанова подсети, че спортът е здраве, като ги окуражи да пробват нейния обичан -каратето, и в случай че им хареса – да стартират тренировки.



На участниците бяха раздадени и шишета с вода, след което им бе напомнено, че пластмасата би трябвало да се изхвърля разделно на обозначени за това места -днес това бе чудовището Шишеяд.



Откритата подготовка е част от програмата на Община Плевен за отбелязване на Празника на града. Спортните начинания не престават с приключенска игра по насочване „ Опознай Плевен “ в Градската градина, където състезателен клуб по насочване „ Север “ ще запознае искащите с забавния спорт.



От 18:30 ч. е откриването на изложбата „ Личности и събития в българския спорт “, която се осъществя по самодейност на Асоциация „ Докосни дъгата “, Община Плевен и Регионален исторически музей - Плевен.



Тя включва дарения от известни български спортисти, както част от екип на Майкъл Джордан с подпис -негов потник.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР