Манчестър Юнайтед подготвя започването на офанзива за атакуващия полузащитник на

...
Манчестър Юнайтед подготвя започването на офанзива за атакуващия полузащитник на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е приготвил пари и играч, за да изкуши Лестър за Мадисън

Манчестър Юнайтед приготвя започването на атака за атакуващия полузащитник на Лестър Джеймс Мадисън, оповестява “Мирър”. “Червените дяволи” се нуждаят от незабавно укрепване в полузащитата и точно Мадисън е избран като цел номер едно за идната стъпка е построяването на новия образ на отбора.

От “Олд Трафорд” са наясно, че сходна договорка ще е извънредно сложна за реализиране през зимата, само че въпреки всичко считат да предложат 45 милиона и Джеси Лингард в опит да изкушат “лисиците”.
Оле Гунар Солскяер има доста съществени проблеми в окомплектоването на междинната си линия, откакто Пол Погба, който е контузен съвсем цяла есен, претърпя интервенция на глезена и няма да е разполагаем най-малко доникъде на февруари, а в допълнение за сходен период навън е и Скот Мактоминей. Това оставя норвежеца с съвсем “вързани ръце” и с минимални варианти в халфовата линия.

Ако от Лестър изрично откажат да договарят, Юнайтед ще се завърнат за услугите на Мадисън през лятото, като са подготвени да утроят заплатата му от 55 на 150 хиляди паунда.

Вторият вид в листата на Солскяер е Джак Грийлиш, само че договорка за плеймейкърът на Астън Вила също ще е много сложна, откакто единствено преди дни мениджъра на бирмингамци изрично отхвърли всякаква опция той да напусне през януари.

Премиър лийг 22 кръг, събота 11 януари  Манчестър Юнайтед 17:00  Норич Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР