Манчестър Юнайтед победи Брайтън с 2:0 в отложения мач от

...
Манчестър Юнайтед победи Брайтън с 2:0 в отложения мач от
Коментари Харесай

Бунтът в Юнайтед: Роналдо и Магуайър разцепили съблекалнята

Манчестър Юнайтед победи Брайтън с 2:0 в отсрочения мач от 18-ия кръг на Висшата лига, а максимален принос имаха португалците Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш, които означиха и двата гола. С тази победа Юнайтед се завърна на 4-то място, което е съществена цел на тима до края на шампионата, с цел да си обезпечи уастие в Шампионска лига през идващия сезон.

На " Олд Трафорд " обаче няма мир и след този успех, а повода е оформянето на групички в съблекалнята, за които се написа от дни.

Както заяви известният с достоверността на информацията си публицист Кристиан Фалк, представен от " Труд ". " Вярно е, че има огромен боязън от разединение в тима, защото той е разграничен на два клана. Има омраза сред групата към Кристиано Роналдо, и британските играчи, водени от капитана Хари Макгуайър и Маркъс Рашфорд. "
 Манчестър Юнайтед победи Брайтън с 2:0
Манчестър Юнайтед се отпуши след сложен триумф над Брайтън

Тимът спря серията си от три следващи мача без триумф във всички шампионати

Според Фалк англичаните се нервират, че Роналдо желае да ръководи съблекалнята с едно тракване. Ясно е, че това значи, че Бруно Фернандес, Диого Далот, Фред, Алекс Телес, Рафаел Варан следват всяка негова волност.

Вероятната причина за разделянето е одобряването или не на методите на Ралф Рангник като треньор. Още предходната седмица Роналдо съобщи, че Рангник не е на точното място. Хората към капитана обаче считат, е не може една звезда да дава оценка на мениджъра.

През идния уикенд за Юнайтед следва локално дерби против един от най-големите противници Лийдс, а на 23 февруари ги чака първият мач от осминафиналите на Шампионската лига против Атлетико (Мадрид) като посетител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР