Манчестър Юнайтед изигра най-добрият си мач под ръководството на Ерик

...
Манчестър Юнайтед изигра най-добрият си мач под ръководството на Ерик
Коментари Харесай

Ман Юнайтед разби Тотнъм, но отново Роналдо открадна вниманието, този път обаче всички са срещу него

Манчестър Юнайтед изигра най-хубавият си мач под управлението на Ерик загар Хаг и победи с 2:0 гостуващия Тотнъм, само че още веднъж Кристиано Роналдо, който остана на скамейката и по този начин и не се появи на терена, открадна огромна част от вниманието след срещата, откакто демонстративно напусна скамейката на тима няколко минути преди края на дуела и се прибра в съблекалнята.
 Ман Юнайтед тотално надигра Тотнъм и направи значима крачка към топ 4 Ман Юнайтед тотално надигра Тотнъм и направи значима крачка към топ 4
Това, естествено, не бе признато добре и провокира солидно количество отрицателни реакции към държанието на португалската звезда. Нидерландският управител на “червените дяволи ” бе запитан за неговия коментар на обстановката след срещата и разяснява, че за момента избира да чества, като се опита да трансферира акцента върху останалите играчи на отбора, само че също по този начин твърдо съобщи, че е видял случилото се и за момента не е приказвал с Роналдо, само че на следващия ден (днес) ще се заеме с въпроса.
 Тен Хаг: Това бе най-силният ни мач до момента, трябваше да вкараме три или четири Тен Хаг: Това бе най-силният ни мач до момента, трябваше да вкараме три или четири
Поведението на Кристиано бе жигосано също по този начин от двамата анализатори в студиото за дуела в лицето на Дион Дъблин, който е някогашен състезател на Манчестър Юнайтед, и Тим Шърууд.

“Вероятно щях да го хвана за гърлото и да му кажа “какво правиш? ”. Това просто споделя “не ми пука, аз съм до тук, не ми дреме за съотборниците ми ”, ” съобщи Дъблин.

“Смятам, че държанието му бе шокиращо. Тен Хаг направи своите промени и той просто потегли към тунела. Това е обществена проява на противоречие с мениджъра, което не наподобява добре, ” поддържа Дъблин, Тим Шърууд.

Впоследствие държанието на Кристиано Роналдо бе обществено охулено и от огромна част от почитателите на Манчестър Юнайтед в обществените мрежи, които го дефинираха като “позорно ” и “детинско ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР