Манчестър Юнайтед е в напреднали преговори за подписа на централния

...
Манчестър Юнайтед е в напреднали преговори за подписа на централния
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед заздравява защитата си с румънски национал

Манчестър Юнайтед е в напреднали договаряния за подписа на централния бранител на Дженоа Раду Драгусин. „ Червените дяволи “ желаят да подсилят защитата си през зимния прозорец и са насочили взор към румънския национал, твърди румънското издание ProSport.

На „ Олд Трафорд “ не са удовлетворени от представянето на играчите си в отбрана, като се има поради какъв брой голове са позволили до момента през сезона. Причина за това са както травмата на Лисандро Мартинес, по този начин и незадоволителното показване на играчи като Рафаел Варан и Хари Магуайър, като французинът даже загуби титулярното си място в последните седмици и бъдещето му е все по-неясно.

Затова скаутите на Юнайтед търсят млади и перспективни играчи, които да бъдат привлечени в клуба. Драгусин попада в тази категория, защото е на 21 години, само че към този момент показва сериозен капацитет. Към него апетити има и от други тимове, измежду които Арсенал, Тотнъм, Нюкасъл, Барселона и Милан.

Драгусин мина през школата на Ювентус, само че не съумя да се наложи в първия тим и няколко пъти бе даван чартърен на Сампдория, Салернитана и Дженоа. Впоследствие „ грифоните “ откупиха правата му за 5,5 милиона евро, като досега той има 55 мача, 5 гола и 1 асистенция за клуба. Той е и национал на Румъния с 12 мача зад тила си. Цената му, съгласно портала Transfermarkt.com, е към 10 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР