Манчестър Сити постигна драматична победа при гостуването си на Борнемут

...
Манчестър Сити постигна драматична победа при гостуването си на Борнемут
Коментари Харесай

Манчестър Сити измъкна победата срещу Борнемут в последната минута

Манчестър Сити реализира трагична победа при гостуването си на Борнемут в среща от 3-ия кръг на Висшата лига. " Гражданите " се постановиха с 2:1, като победното попадение падна в надълбоко в добавеното време на мача. 

Срещата стартира по прелестен метод за домакините, които излязоха напред в резултата още в 13-ата минута. Точен бе бранителят Чарли Даниелс, който осъществя извънредно попадение от границата на наказателното поле. Венсан Компани почисти с глава една топка, тя попадна в 30-годишния бранител на Борнемут, който стреля незабавно и я прати под напречната греда в ъгъла на вратата на Едерсон.

Отговорът на " жителите " не закъсня и в 21-ата минута те стигнаха до изравнително попадение. Давид Силва пусна извеждащ пас към Габриел Жезус, който напредна и пусна около Бегович за 1:1.

До края на полувремето Сити беше по-дейният тим, само че не съумя да материализира натиска си.

През втората част Борнемут заигра доста по-добре и в 61-ата минута бе покрай попадение. Ударът на Джошуа Кинг обаче разтресе гредата на вратата, защитавана от Едерсон.

В оставащите минути на срещата Манчестър Сити наложи напън, който даде резултат в 97-ата минута. Стърлинг бе изтърван в наказателното поле на гостите, след което стреля, получи се рикошет в Сърман и топката влетя във вратата на Бегович.  Крилото изрази бурно насладата си и се вряза в гостуващата агитка, поради което получи втори жълт картон и бе изпъден. 

След този мач Борнемут остава с 0 точки, до момента в който " жителите " към този момент имат 7.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР