Малко след сутрешния блок вчера лично премиерът Борисов ми се

...
Малко след сутрешния блок вчера лично премиерът Борисов ми се
Коментари Харесай

Експертът, разкрил опасния химикал в бившия завод Химко: Борисов ме поздрави

Малко след утринния блок през вчерашния ден персонално министър председателят Борисов ми се обади и съобщи, че е наредил да ми върнат работата. Той ме поздрави за това, което съм направил и позицията ми. По-късно се срещнах с министър Нено Димов. Това съобщи младшият специалист от РИОСВ-Враца Георги Караиванов в утринния блок на БТВ, написа Novini.bg.

``
реклама

" След като направих всички разбори и инспекции, се пробвах да направя нещо по въпроса за рисковия химикал в Регионална инспекция за опазване на околната среда. Там никой не ми обърна внимание, а аз подадох сигнал към прокуратурата и медиите ", сподели още той.

" Бях уволнен, тъй като заявих, че няма да разреша компания без позволения да извърши извозвания на серовъглерод от завода ", добави Караиванов.

" До 10 юли цистерните, които ще извозват химикала, трябваше да са на територията на България. Още не са тук ", разкри той.

" Не беше редно да се стига до Бойко Борисов, само че очевидно по този начин е трябвало да станат. Опасност постоянно има, тъй като това е едно остаряло оборудване. Надявам се скоро химикалът да бъде извозен ", приключи Георги Караиванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР