Максималните температури ще бъдат 10-15 градусаПрез нощта облачността ще е

...
Максималните температури ще бъдат 10-15 градусаПрез нощта облачността ще е
Коментари Харесай

Времето утре слънчево, от вторник - вятър и студ

Максималните температури ще бъдат 10-15 градуса

През нощта облачността ще е раздрана, най-вече висока. В множеството региони ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред минус 3 и 2 градуса.

Утре ще доминира слънчево време, само че преди обяд на доста места в низините ще е с ниска облачност или мъгла. Ще се появи слаб до сдържан юг-югозападен вятър. След обяд от запад ще се усилва високата и междинна облачност. През деня ще се задържи без превалявания. Максималните температури ще бъдат 10-15 градуса, написа Българска телеграфна агенция.

През нощта против вторник вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и на доста места от запад на изток ще превали, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там ще има мъгли. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 8-9 градуса по северното, до 13-14 градуса тук-там по южното крайбрежие. Температурата на морската вода ще бъде към 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините преди обяд ще има повече слънчеви часове, а след обяд облачността ще е забележителна. До вечерта ще се задържи без дъжд. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър и с него дневните температури още малко ще се покачат, като оптималната на височина 1200 м ще бъде към 7 градуса, на 2000 м - към 1 градус.

Във вторник ще бъде доста прохладно и ще става студено. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Все още на обособени места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините - от сняг.

През нощта против сряда вятърът ще отслабне и ще се обърне от север и от североизток, денем в източната половина от страната ще бъде сдържан. Застудяването ще продължи. Ще има и валежи от сняг, с по-голяма възможност в планинските региони и в Североизточна България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР