Макар и с малки, френският полузащитник Пол Погба има своите

...
Макар и с малки, френският полузащитник Пол Погба има своите
Коментари Харесай

Погба може да започне титуляр срещу Фрайбург

Макар и с дребни, френският полузащитник Пол Погба има своите шансове да стартира като титуляр против Фрайбург в четвъртък в първия мач от осминафиналите на Лига Европа. Това сподели на конференцията преди срещата старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри.

Погба подписа с " бианконерите " за повторно в кариерата си през лятото на предходната година, само че поради серия от тежки контузии съумя да дебютира за отбора чак в края на февруари при триумфа с 4:2 над градския противник Торино. Той се появи като промяна в мача, а същата бе ролята му и при провалянето с 0:1 от Рома предишния уикенд и към момента чака първата си поява в стартовите 11.

Според Алегри обаче положението на французина ще бъде прегледано от медицинския екип преди мача и тогава ще се вземе решение за ролята му в дуела.

" Във вторник той тренира доста добре, само че през днешния ден се приготвяше настрана от групата. Утре заран ще знаем сигурно какво е положението му за мача. Не считам, че има заплаха той да не играе, само че ще преценим всичко в четвъртък ", сподели наставникът на Ювентус.

Алегри изиска мощно показване в идния мач, защото Фрайбург е един от трите тима, дружно с Бетис и Фенербахче, които минаха груповата фаза на шампионата без загуба. В предходния кръг Ювентус направи 1:1 в семейството си на френския Нант, само че съумя да изкопчи триумф с 3:0 като посетител след хеттрик на Анхел ди Мария.

" Искаме да имаме добра основа за втория мач. Предстои ни среща с доста мощен физически тим, който е пети в Германия и непобеден в Европа. Трябва да се върнем към успехите вкъщи, защото този сезон имаме единствено един триумф в Европа на нашия стадион ", добави Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР