Макар да е edna от живите суперзвезди от големия екран,

...
Макар да е edna от живите суперзвезди от големия екран,
Коментари Харесай

Да се откажеш от дъщеря си заради религията: мистериозната история на Том Круз и Сури

Макар да е edna от живите суперзвезди от огромния екран, Том Круз получава рецензии поради връзките със своята щерка . Или по-точно – отсъствието им.

Сури Круз се ражда през април 2006 година, седем месеца преди родителите ѝ Кейти Холмс и Том Круз да се оженят. Момичето е единственото биологично дете на артиста , който осиновява момиче и момче по време на предходния си брак с Никол Кидман.
 Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините
Шест години по-късно Том и Кейти се разделят, като тогава никой от двамата не показва обществено повода. Според слуховете разводът им е иницииран от актрисата, когато тя схваща, че брачният партньор ѝ счита да изпрати Сури на образование, подготвящо я за участие в Сциентоложката черква – институцията, считана и до през днешния ден за спънка сред татко и щерка .

След развода Кейти Холмс е тази, която поставя грижи за детето им, откакто двете се откриват в Ню Йорк и постоянно са забелязвани дружно. Смята се обаче, че Том Круз не е виждал Сури от 2013 година насам, когато той и момичето последно са снимани на обществено място – а в случай че се има вяра на някои, и от по-рано.

Според редица източници религията на артиста в действителност му не разрешава да се среща с щерка си, защото тя не принадлежи към сциентологията . По мотив фрагментите на Сури и Том от 2013 година някогашната членка на църквата Саманта Доминго декларира пред US Weekly: „ Може би го e направил за фотография, с цел да наподобява, че поддържат връзка, с цел да не бъде подложен на критика. “

Църквата обаче гневно отхвърля казаното и твърди пред изданието: „ Всичко във вашето питане неправилно показва Църквата на сциентологията, нейните практики и метода на живот на нейните чиновници. “



Според изказвания на Fox News от 2016 година Круз е изгубил връзка със Сури, когато тя е била на седем. „ Ако той искаше да я види, можеше да я види “ , споделя източник пред New York Post през юни същата година и прибавя: „ Дори хората в пандиза имат право да виждат децата си. “ Запознати настояват, че звездата има право да вижда щерка си 10 дни в месеца .

Самият Том Круз обаче съди медиен колос поради изказванията в списание, че артистът е „ изоставил “ Сури след раздялата с майка ѝ. Звездата тогава признава, че Холмс е подала молба за бракоразвод, тъй като е желала да „ отбрани Сури от сциентологията “.

Том споделя още, че Сури към този момент не е член на църквата - нещо, което Huffington Post назовава „ голям компромис, защото всеки, който напусне вярата, се счита за „ тягостен човек “ и е откъснат от всички членове на църквата, в това число непосредствените членове на фамилията си “.
 Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60  Известните мъже, които станаха татковци след 60
Но с толкоз доста спорни изказвания истината за връзката сред татко и щерка към момента е мистерия . Макар да е далечен от Сури, Том Круз към момента обича щерка си и желае най-хубавото за нея, споделя източник пред HollywoodLife.

Последните изказвания за връзките сред двамата идват от изданието In Touch Weekly, за което неназован непосредствен другар на артиста споделя, че Том е взел решение да се откаже от сциентологията, с цел да се сближи със Сури . „ Той видя какъв брой пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и в случай че в миналото се откаже, това ще бъде поради щерка му ”, споделя източникът, представен от БГНЕС.
                             

Сури към този момент е младеж и от ден на ден наподобява на двамата си родители. И в случай че връзката с татко ѝ е проблематична, то момичето най-малко се радва на извънредно близки връзки със своята майка.

Макар и рядко да постава щерка си под светлинита на прожекторите, Кейти Холмс честити рождения ден на щерка си през 2020 в Instagram, където написа: „ Толкова съм благословена да бъда твоя майка “ , а в обособена обява споделя фотография на Сури в тил.
                             

Източник на Us Weekly твърди за Кейти и Сури: „ Трудно бихте разкрили майка и щерка, които да са по-синхронизирани между тях. Те са същински екип - връзката им е прелестно нещо, на което да бъдем очевидци “ .

„ Ако Кейти се усеща уплашена или потисната, Сури е доста състрадателна и любяща “, споделя още той. „ Кейти усеща, че щерка ѝ в действителност е нейният ангел...Не е пресилено да се каже, че Сури и Кейти са се избавили една друга. Те в действителност са прелестни дружно. “
 Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините  Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР