Мъжете винаги обръщат внимание на младите и стройни жени. Но,

...
Мъжете винаги обръщат внимание на младите и стройни жени. Но,
Коментари Харесай

Проучване разкри кога жените спират да се радват на мъжко внимание

Мъжете постоянно обръщат внимание на младите и стройни дами. Но, за жалост, с годините тези качества последователно изчезват, блясъкът в очите избледнява, кожата постепенно губи еластичността си, а фигурата - привлекателността си.
А усетите и възгледите на представителите на мощния пол не се трансформират.
Мъжете много постоянно отхвърлят да одобряват измененията в половинката си. Те са се влюбили в младо, красиво и стройно момиче и се надяват, че това ще трае постоянно. Може би и поради това ползата им постоянно е ориентиран към по-младите дами.
Журналистите от "Дейли мейл " направиха свое социологическо допитване измежду дами над 40-годишна възраст. Те са се интересували от това по какъв начин дамите съумяват да привлекат вниманието на противоположния пол и да получат комплимент.
Оказало се, че дамите след 46-годишна възраст на практика не получават похвали. Никой не им отваря вратата и не ги гледа в очите.
Станало е ясно и че след 55 мъжете постоянно напущат половинките си в търсене на нова обич. А най-разпространеният мотив в интерес на решението им е, че към този момент не гледат на брачната половинка си като на обичан човек, а като на родственик.
Мъжете изясняват държанието си и с обстоятелството, че животът им е станал отегчителен, желаят многообразие и нови позитивни страсти, които не са получавали в фамилията си отдавна.
Жените на по-зряла възраст пък споделят, че когато наближи 70-те, мъжът се пробва още веднъж да се върне пи фамилията си и вниманието към половинката му се усилва. Това се дължи на приближаващият завършек на живота и самотата. В последна сметка никой не желае да срещне гибелта самичък.
Психолозите поучават дамите над 40 години да мислят по-малко за вниманието на мъжете и да си намерят занятие, което им е драговолно - танци, фитнес, четене на книги, грижи за себе си.
Децата могат да станат отлични помощници, коства си да им обърнете повече внимание. Общуването с околните ще помогне да се отървете от самотата.
За страдание, светът ни е организиран по този начин, че на практика съвсем всяка жена в един миг от живота си ще изпитва липса на мъжко внимание. Това обаче не е причина да се натъжавате и да спрете да се обичате.
Можете да намерите доста способи да повдигнете настроението си. А времето ще сложи нещата на мястото им. Може би същинска и светла обич следва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР