Мъжът е установен и издирен при съвместни действия на служители

...
Мъжът е установен и издирен при съвместни действия на служители
Коментари Харесай

Задържан е водачът на самозапалилия се джип, превозвал нелегални мигранти

Мъжът е открит и издирен при взаимни дейности на чиновници от бранш „ Криминална полиция ” в районно управление (на МВР) – Пазарджик и сътрудниците им от ОДМВР – Хасково
Както бе обявено, към 16.45 часа на 30 август, на телефона за незабавни повиквания 112 бе получен сигнал за пламнал джип в региона на 104 км на Автомагистрала „ Тракия ”, в платното по посока за София. Пристигналите на местопроизшествието полицейски чиновници от бранш ”Пътна полиция ” и екипи на пожарната откриха, че в транспортното средство са транспортирани 10 чужденци – сирийски жители, влезнали незаконно на територията на страната ни, всички без документи за идентичност. След случая лидерът на автомобила съумява да избяга и да се укрие. На мястото е осъществен оглед, а казусът е докладван на прокуратурата в Пазарджик.
  В хода на подхванатите и извършени огромен по размер оперативно-издирвателни дейности криминалистите откриват самоличността на водача – 22-годишен гражданин на Свиленград. Той е арестуван благодарение на чиновници от ОДМВР – Хасково и наведен в ареста на районно управление (на МВР) – Пазарджик. Работата по случая продължава под надзора на районната прокуратура.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР