Мъж реши да снима мече в зоопарк отблизо и то

...
Мъж реши да снима мече в зоопарк отблизо и то
Коментари Харесай

Мечокът Тишо отмъкна телефона на посетител на зоопарка в Стара Загора

Мъж реши да снима мече в зоопарк от близко и то му отмъкна телефона. Случката е от зоологическата градина в Стара Загора. След това Тишо се опитал да погълне елементи от устройството, което заплашило живота на мечето.

Таня Койчева е снимала случката и споделя: " Клипчето демонстрира още един път какъв брой недобросъвестни можем да бъдем към животните. Господин взема решение да снима мечетата от близко и небрежно остава без телефон. Същият настояваше чиновниците да му го върнат, само че аз персонално скърбя за мечето. "

От управата за зоопарка напомнят, че има правила, които са наложителни и подсигуряват сигурността както на посетителите, по този начин и на животните. 

На територията на зоологическата градина има камери, които записват всичко.

" Една фотография можеше да коства живота на една от нашите мечки. Лайковете в обществените мрежи не са нещо значимо, подсещаме го още веднъж!

-Не прескачайте оградните уреди
-Не пъхайте телефони, ръце или разнообразни предмети през огражденията на местообитанията
-Не хранете и не дразнете животните 

Екипът на зоопарка е работил бързо и е предотвратил съществени последствия, наблюдават здравословното положение на мечето Тишо. 

Това не е първият случай на нарушение на разпоредбите в зоопарка. През пролетта пони отхапа пръста на бременна жена, решила да го погали през загражденията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР