Мъж открадна пари от църква. На другия ден се върна

...
Мъж открадна пари от църква. На другия ден се върна
Коментари Харесай

Мъж открадна пари от църква. На другия ден се върна за още, но го разпознаха.

Мъж открадна пари от черква. На другия ден се върна за още, само че го разпознаха. Случаят е от храм " Свети Николай " в квартал " Горна баня " в София, оповестява " Нова телевизия ". Кражбата е станала на 14 юни към 14 ч., когато той е взел пари от паничка.

Отец Георги Читалов описа за това какво се е случило на другия ден. " На идващия ден сутринта към 8 ч. индивидът се е върнал, може би още веднъж да види какво има, да види дали има нещо, което да вземе. Но откакто свещопродавачката го е познала и му е споделила, че го има запис, индивидът е тръгнал и е избягал от храма. Друг човек е тръгнал да го догони, да го види къде е отишъл, да го хване, с цел да може да алармира на полицията, само че не е съумял да го хване ", показа той.

" Тези събития, които се случват в годините откогато има видеонаблюдение, виждам, че не са малко. Особено в случай че поглеждам повече записите ще установим доста повече причинители. Взимали са няколко пъти пари. Една от по-големите обири е открадната икона в годините преди видеонаблюдението. Един православен човек не би помислил да извърши сходно действие, без значение от неговото финансово положение. Веднъж са откраднати и пари от дарения за украинците. Имаше една арестувана жена, която възвърне 5 откраднати лв., макар че бяха 20 ", описа още отец Читаков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР