Мъж от Мичиган попаднал в опасна ситуация, която го накарала

...
Мъж от Мичиган попаднал в опасна ситуация, която го накарала
Коментари Харесай

Куче спасило парализирания си стопанин от замръзване до смърт с умен ход

Мъж от Мичиган попаднал в рискова обстановка, която го предиздвикала да реши, че живее последния ден от живота си. Той знаел, че няма никой в близост, който да му помогне, с изключение на любящото му куче Келси, което чуло виковете на стопанина си за помощ.

Но можело ли кучето да потърси помощ и да избави живота на индивида? Всеки, който има куче, би ви споделил изрично „ Да “. Вижте тази невероятна история, която е още едно доказателство, че кучето е най-хубавият другар на индивида.

Боб прекарвал новогодишната нощ в своя комфортен и топъл дом с кучето си до него, гледайки обичаната си телевизионна стратегия. Двамата се наслаждавали на идиличната панорама на снега, който валял и покривал цялата местност с бяло, снежно одеяло. За страдание всичко това щяло да се промени.

Докато огънят постепенно угасвал, Боб излязъл на открито, с цел да вземе няколко цепеници. Гледал да не се подхлъзне и да падне, само че било прекомерно студено и пътеките били изцяло замръзнали, тъй че направил тъкмо това, от което се страхувал – подхлъзнал се на тротоара и си счупил врата.

Докато се опитвал да стане и да търси помощ, той осъзнал, че е останал неподвижен и не може да се движи.

На Боб не му останали никакви сили, тъй че изгубил схващане, само че тогава ненадейно един комшия, който чул непрекъснатия звук, който издавал кучето, решил да се отбие при Боб и да види дали всичко е наред. Тогава мъжът видял Боб.

Съседът бързо се обадил на колата за спешна помощ, която била там за няколко минути и откарала Боб до най-близката болница. Когато лекарите видели положението му, не били сигурни дали ще се оправи или не, тъй като пострадването му било много тежко и на всичкото от горната страна тялото му било съвсем замръзнало.

За благополучие напъните им довели до позитивен резултат. Те успели  да го загреят и да декомпресират гръбнака му, което помогнало за преборване на парализата му.

„ Толкова съм признателен на моите двама герои “, споделил Боб в изказване, визирайки кучето Келси и неговия комшия. „ Те са в действителност герои и аз ще съм постоянно признателен. “

Ако не било Келси, който бил до притежателя си през цялото му тестване, кой знае какво щеше да се случи с Боб. Той имал задоволително шанс да има подобен любящ и предан окосмен другар в живота си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР