Мъж от Кюстендил е предаден на съд заради убийството на

...
Мъж от Кюстендил е предаден на съд заради убийството на
Коментари Харесай

Мъж, опитал да прикрие убийството на съпругата си, се изправя пред съда |

Мъж от Кюстендил е предаден на съд поради убийството на брачната половинка си.

Двамата живеели в апартамент в жк „ Герена “ в града. Мъжът редовно злоупотребявал с алкохол, което ставало причина за изостряне на връзките в фамилията. Скандалите прераствали в побои. Полицията имала информация за това, а живеещите в блока постоянно ставали неволни очевидци на протичащото се сред двамата съпрузи.

Късно вечерта на 17 януари 2020 година се разразил следващият скандал, а в афекта си брачният партньор наръгал жена си в гърба и по главата. После се опитал да прикрие закононарушението, преместил жертвата в друга стая, почистил и се опитал да се обади на щерка си, с цел да й каже, че майка й е умряла, само че не съумял. Легнал и задремал.

На сутринта излязъл и помолил комшия от блока да се обади на тел.112, като му споделил, че жена му е умряла. На място дошъл екип на незабавен център и установил гибелта на дамата.

При подготовката на погребението обаче се видели рани и синини. Била известена полицията.

От заключението на направената съдебномедицинска експертиза станало ясно, че гибелта на потърпевшата се дължи на остра сърдечно-съдова и дихателна непълнота, настъпили вследствие на прободно-порезните пострадвания на гръдния панер, последвал солиден хемопневмоторакс и кръвозагуба.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР