Мъж на 29 години е задържан по подозрение в палежа

...
Мъж на 29 години е задържан по подозрение в палежа
Коментари Харесай

Задържаха мъж за палеж на две коли в Хасково


Мъж на 29 години е арестуван по съмнение в палежа на два автомобила в Хасково, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Арестът е бил сбъднат на 27 януари.

Криминалисти подозират мъжа в опожаряването на леки коли „ Дачия “ и " Опел “. Първата кола бе подпалена на 18 януари в квартал „ Орфей “ в южния регионален център. При него таксиметровата кола е изгоряла изцяло. „ Опел “- ът бе запален в края на ноември предходната година. Той бе паркиран на улица „ Панорама “. Тогава на незабавния телефон бе получен сигнал, че мъж пали гумата му. Горящата кола е потеглила на самоход и се е блъснала в паркиран начело „ Форд “, който отчасти също е изгорен.

В хода на оперативно издирвателните дейности, криминалистите са задържали по съмнение в осъществяване на палежите мъжа от Хасково. Разпитани са очевидци пред арбитър. Работата по документиране на двата случая продължава, допълват от полицията.

Предишният случай на серийни палежи в Хасково бе на 16 септември вечерта предходната година. Тогава Тодор Бойчев (33 г.) бе арестуван за поредното подпалване на някогашен тютюнев склад и две необитаеми жилищни постройки. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР