Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8

...
Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8
Коментари Харесай

Кола с мъртъв мъж, изчезнал преди 8 месеца, изплува от язовир край Плевен

Мъж, липсващ без диря и разгласен за търсене преди 8 месеца, е открит мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот.
Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7.50 часа в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата "Сузуки Игнис ", а инспекцията посочила, че автомобилът е разгласен за общодържавно търсене от ГДНП-София, с мярка "конфискация ".
В колата е намерено тялото на 62-годишен плевенчанин, разгласен за търсене от ГДНП-София, с мярка "установяване на адрес ". Няма данни за принуждение по натрупа, съгласно първоначния оглед на криминалистите. Причината за гибелта ще стане ясна след аутопсията и заключението на правосъдните медици.
Проверка в уеб страницата на плевенската полицейска дирекция за търсени хора сподели, че търсеният е Цветан Христов, който е в неопределеност от 2.50 часа на 25 октомври 2019 година По информация на близки към 19.30 часа на 24 октомври м. година той отпътувал с персоналния си автомобил "Сузуки " за празненство в къща в село Радишево. Напуснал малко преди 3 часа, само че не се прибрал в дома си в Плевен. Делото за изчезналите мъж и кола е формирано на 5 ноември 2019 година, посочи плевенската полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР