Магистрала Тракия все още е затворена в посока София след

...
Магистрала Тракия все още е затворена в посока София след
Коментари Харесай

ТИР-ове минават през Пазарджик, магистралата е затворена

Магистрала " Тракия " към момента е затворена в посока София след тежкото произшествие с ТИР, станало в дребните часове на нощта, алармират наши читатели. Пътни служители на реда пренасочват трафика по обходен маршрут, част от който минава и през Пазарджик. Цели колони от товарни коли пътуват по натоварените улици край стадиона и околовръстната " Стоян Ангелов ", постанова се контролиране на придвижването, с цел да не се стига до произшествия.

Все още е лимитирано придвижването по Автомагистрала „ Тракия “ при км 108, в посока София заради извърнат ТИР. Трафикът в посока София се реализира по обходен маршрут: от пътен възел „ Цалапица “ по път I-8 Цалапица - Пазарджик - път II-37 Пазарджик - Гелеменово до пътен възел „ Гелеменово “, удостовери пред " Марица " представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Припомняме, че турски ТИР се е обърнал о коло 03:00 часа тази нощ.

Пострадал е 66-годишният водач на ТИР-а, превозен е в болница. Тестван е за съществуване на алкохол в кръвта, само че резултатът е негативен.
Екипи на " Пътна полиция " подкрепят придвижването.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР