Маги Халваджиян наистина готви ново шоу още тази пролет. Продуцентът

...
Маги Халваджиян наистина готви ново шоу още тази пролет. Продуцентът
Коментари Харесай

Нова пуска Рачков срещу Цитиридис

Маги Халваджиян в действителност готви ново шоу още тази пролет. Продуцентът има специфичен проект за Димитър Рачков - вместо да води със Зуека "Като две капки вода ", да поеме това лично предаване с доста фойерверки, майтапи и посетители, за което се заприказва още през предходната година. Очаква се то да бъде на гърба на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. Така от Нова телевизия непосредствено ще стрелят в конкуренцията, тъй като младокът едва ли ще успее да конкурира Рачков, в случай че са в един и същи часови пояс, написа "Уикенд ".

Бъдещето на Нико в bTV така и така виси на косъм, а щом ще би трябвало да се изправи против господаря на ефира, ситуацията никак не е розово. Зрителите бяха ясни - желаят да гледат Рачков. Те гръмогласно показаха недоволството си, че той няма да се завърне в "Капките " и някои обявиха, че изобщо няма да гледат идния сезон, щом няма да е с него. Други пък акцентираха, че отминалият втори сезон на "Маскираният артист " също е потърпевш от неналичието на Рачков, без значение, че на пръв взор Геро се показа почтено паралелно със Зуека.

"Без Рачков "Капките " няма да са това прелестно шоу, което е, когато той е там! Обзалагам се, че ще загуби досегашната си многочислена публика, в случай че Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с "Маскираният артист " в прочем ", предизвестяват Халваджиян почитателите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР