Мадлин Маккан е жива и живее под нова самоличност заедно

...
Мадлин Маккан е жива и живее под нова самоличност заедно
Коментари Харесай

Сензационно: Екстрасенска разкри най-голямата мистерия с изчезнало момиченце в света

Мадлин Маккан е жива и живее под нова идентичност дружно със семейство в Германия. Това твърди екстрасенс, който работи дружно с полицията по случая.

Мадлин изчезна безследно по време на фамилна отмора от жилището в Прая да Луш в Португалия вечерта на 3 май 2007 година. Изчезването на дребното момиче провокира невиждано полицейско търсене, което е интензивно и през днешния ден.
Британските и португалските управляващи стартираха тогава голяма по мащабите си интервенция, която продължава към този момент цели 12 години. За страдание, издирването не дава безусловно никакъв резултат.

Въпреки това, екстрасенската Фия Йохансон, която е работила с американски силови организации по случаи на изчезнали хора, има вяра, че момичето е живо и в положително здраве.


Скотланд Ярд разгласи името на българката в лилаво, търсена за изчезналото момиченце Маделин Маккан, брачният партньор ѝ бил педофил

Фия сподели пред "Дейли Стар ": "Тя е жива. Виждам я в Германия. Тя си няма и на визия, че има друго семейство. Когато бе отвлечена, тя бе доста дребна и не си спомня нищо за същинското си семейство ".

По думите ѝ, Мадлин е била отвлечена от немски трафикант на деца, който я е държал в плен.

Две години след отвличането ѝ жена член на престъпната тайфа се смилила над детето и му помогнало да избяга, твърди още Фия.

Ясновидката направи в началото изказванията си през октомври.

Месец по-късно някогашен полицейски началник от Португалия съобщи, че по случая е арестуван нов обвинен. Става дума за немски педофил, който приказвал за убийството на Мадлин в интернет чат.

Фия твърди, че новите родители на Мадлин са на възраст сред 70 и 80 години. Живеят някъде към Кьолн. Имат нормални немски имена, както и още една осиновена щерка.

Името на Мадлин е заменено на Мелани. Сега детето е ярко русо.

"Обича да слуша музика и да танцува, има необикновен глас ", твърди още ясновидката.

"Тя ще се срещне още веднъж със своето същинско семейство по случайност. Предсказвам, че това ще се случи сред 2022 и 2024 година, тъй като дотогава тя ще стане доста известна с пеенето си ", споделя още тя.

"Тя постоянно се пробва да оказва помощ на хората, тъй като има златно сърце. Добрата вест е, че тя не помни нищо от контузията ", разкрива още Фия.

Според нея, Мадлин е била отведена първо в две други страни, преди да е била заведена в Германия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР