Маданска и главният редактор "Новини, актуални предавания и спорт" на

...
Маданска и главният редактор "Новини, актуални предавания и спорт" на
Коментари Харесай

Венелин Петков и Николета направиха Свобода Маданска баба - slava.bg

Маданска и основният редактор "Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Media Group Венелин Петков станаха родители за първи път на 22 ноември!

Синът им носи красивото име Йоан и проплака тази заран в София, с цел да озари с обич и топлота мама и баща. Двамата изричат благодарности на доктор Павлина Арабаджикова и целия екип на болница "Надежда ".

Николета Маданска е част от екипа на bTV от лятото на 2015 година Освен като водещ на спортните излъчвания, Ники сграбчва вниманието на феновете с репортажите си за националния отбор по художествена гимнастика, българските звезди в зимните спортове и битката.

В последните години тя съумя да зададе най-интересните въпроси, както на легендите на българския футбол Христо Стоичков и Димитър Бербатов, по този начин и на международни звезди като двукратната олимпийска шампионка Естер Ледецка.

Венелин Петков управлява отдел "Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Media Group от 2014 година насам. Основна част от професионалната си кариера той построява в bTV, където стартира работа като кореспондент и става един от емблематичните водещи на новинарските излъчвания още при основаването на малкия екран преди 20 години.

Той е единственият български публицист, притежател на влиятелната американска премия „ Пийбоди” за майсторство в телевизия, радио и уеб, присъдена му за кино лентата „ Опиум и рози”, епизод 1 от трилогията „ Пътуване в Афганистан”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР