Люис Хамилтън се поздрави с победата в Гран при на

...
Люис Хамилтън се поздрави с победата в Гран при на
Коментари Харесай

Хамилтън: Седем пъти е добре

Люис Хамилтън се поздрави с успеха в Гран при на Унгария за невероятния седми път. Пилотът на Мерцедес започва трети, само че още в първата обиколка съумя да изпревари съотборника си Валтери Ботас и да се впусне по петите на водача Макс Верстапен с Ред Бул. Състезанието предложи зрелищна борба сред петкратния международен първенец и младата холандска звезда.

При първия опит Хамилтън не съумя да изпревари Верстапен, след което отборът реши да опитва тактика с два стопа. След като постави нови гуми, Люис наложи необикновено движение и съумя да настигне и задмине Макс три обиколки преди финала.

" Много беше мъчно да стопя разликата, отбраната на Макс беше доста мощна, много са бързи на вършиме. Честно казано, не имах вяра, че мога да стопя 19 секунди ".

" Бил съм тук седем пъти, само че в никакъв случай не омръзва. Много съм признателен на целия тим, че не престават да имат вяра в мен, и че всички не престават да натискат толкоз мощно. Вече седем години сме дружно, само че всякога го усещам като нова победа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР