Любовта в Холивуд може да бъде и завинаги. Доказват го

...
Любовта в Холивуд може да бъде и завинаги. Доказват го
Коментари Харесай

32 години любов: вдъхновяващата история на Том Ханкс и Рита Уилсън

Любовта в Холивуд може да бъде и вечно. Доказват го Том Ханкс и Рита Уилсън, които са дружно от 32 години, напомнят от vesti.bg. 63-годишните артисти са една от най-обичаните двойки в киното.

Последно те се появиха дружно на 77-те годишни награди „ Златен глобус “, където Ханкс получи влиятелната премия на името на Сесил Б. Демил. Когато приемаше премията, чаровният артист се разплака и загатна в своята тирада фамилията си.

"Златен глобус " 2020: Думите на Том Ханкс, които трогнаха милиони по света >>>

View this post on Instagram
A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Apr 30, 2018 at 1:41pm PDT

Двамата се срещат на снимачната площадка на ефирен сериал през 80-те години. Следват няколко десетилетия на наслада, благополучие, само че и сложни моменти, които единствено съумяват да затвърдят любовта сред Ханкс и Уилсън.

В началото на 80-те години Том взе участие в сериала “Bosom Buddies”, а Рита получава епизодична роля. Ето какво споделя артистът за срещата им: „ Двамата с Рита просто се погледнахме и - взрив - това беше. Попитах я дали това възприятие е същинско за нея и тя нямаше по какъв начин да отхвърли “ , споделя Ханкс.

View this post on Instagram
A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Jan 4, 2020 at 11:33am PST

Четири години по-късно двамата вземат участие в първия си филм дружно. Екранните им персонажи са двойка, само че след фотосите Том и Рита към момента остават единствено другари. По това време Ханкс е женен за приятелката си от колежа. Двамата имат две деца и се развеждат през 1987 година Ханкс и Уилсън демонстрират обществено любовта си в края на 1986 година Въпреки че още е женен, Том към този момент е разграничен със брачната половинка си.

На 30 април 1988 година Том и Рита подписват брак.

32 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън >>>

View this post on Instagram
A post shared by Сватбен Център "my WEDDING " (@mywedding_sofia) on Jul 9, 2019 at 9:16am PDT

Повече от 32 години по-късно двамата са все по този начин влюбени и подкрепящи се както на екрана, по този начин и отвън него. Две години след сватбата се появява и първото им дете. Днес 30-годишният им наследник следва стъпките на своите родители и се снима в редица сериали и продукции.

Следват години на доста звездни триумфи за Том, които той посвещава на своята брачна половинка - като нагардата „ Оскар “, която артистът печели през 1994 година Преди да се качи на сцената и да одобри статуетката, първото нещо, което Ханкс прави, е да целуне Рита. В речта си на победител той споделя, че е нямало да реализира нищо, в случай че не е имал нейната обич, която Ханкс съпоставя с „ Рай на Земята “.

View this post on Instagram
A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Dec 8, 2019 at 8:23am PST

През идната година Ханкс още веднъж печели най-голямата кино премия „ Оскар “ - този път за ролята си във „ Форест Гъмп “. Наградата още веднъж е отдадена на неговата брачна половинка.

„ Стоя тук, тъй като дамата, с която споделям живота си, ме е научила и ми демонстрира всеки ден какво е любовта “, споделя Ханкс в речта си.

Ханкс и Уилсън имат още един мотив за празнуване през 1995 година, тъй като тогава се ражда и второто им дете. През новото хилядолетие двамата продуцират разнообразни филми дружно и не стопират да потвърждават на света, че същинската обич в Холивуд е допустима.

View this post on Instagram
A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Oct 27, 2017 at 12:32am PDT

Трудните моменти обаче също се намесват в връзките сред Том и Рита. През март 2015 година тя е диагностицирана с рак на гърдата. Актрисата споделя пред сп. „ Пийпъл “, че е претърпяла двустранна мастектомия и се възвръща, с помощта на поддръжката на фамилията и брачна половинка ѝ. Рита добавя, че ще се възвърне изцяло, тъй като е разкрила заболяването рано, имала е прелестни лекари и е получила второ мнение.

Семейството се оправя с компликациите и потвърждава, че любовта е най-голямата мощ, която може да преодолее всичко.

32 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън >>>

 Том Ханкс Рита Уилсън Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР