Любовта не подбира спрямо пол, възраст, финансово състояние и т.н.

...
Любовта не подбира спрямо пол, възраст, финансово състояние и т.н.
Коментари Харесай

Не е за вярване, но ТОВА е перфектната разлика във възрастта между мъж и жена

Любовта не сортира по отношение на пол, възраст, финансово положение и така нататък Тя просто пламва и нищо не може да спре тази мощна страст, подбудена сред двама души. Но въпреки всичко, съгласно някои статистически данни има избрана разлика във възрастта, при която се регистрира, че двойките са по-щастливи. Щатие, естетика, взаимни отстъпки – всичко това разказва една здрава връзка сред зрели хора. Нека ви разкрием коя е идеалната разлика във възрастта:

С каква възрастова разлика ще реализираме мечтаната естетика?

В статистиките се показва, че най-щастлива и здрава ще е връзката, в случай че мъжът е по-голям с от 2 до 5 години. Така и двамата ще имат идентични възгледи за живота и ще са еднообразно узрели. Тъй като знаем, че мъжете съзряват малко по-късно. С тази разлика към този момент той ще е подготвен да пази половинката си, да сътвори семейство и да е главата му. 
Но в случай че да вземем за пример сътрудниците към този момент са по-зрели, да речем след 30-годишна възраст, е допустима и постоянна връзка сред връстници.
Щастие и естетика може да се реализира и в случай че дамата е по-възрастна с няколко години. Такава наклонност следим и в съвремието. По-зрелите дами са по-интересни на мъжете, а те от своя страна са по-силно привлечени от по-младите представители на мощния пол. 
 Изследване: Голямата възрастова разлика – сигурен знак за несполучлива връзка Изследване: Голямата възрастова разлика – сигурен знак за несполучлива връзка
Изследване, извършено от университета Емори в Атланта, демонстрират, че възрастовата разлика сред сътрудниците доста въздейства върху качес...

Ами в случай че мъжът е по-голям с повече от 5 години?

В днешно време се следи и още нещо – дамите да избират доста по-големи и зрели мъже от тях, с цел да им дадат сигурността и разбирането, от което се нуждаят. Тези връзки са все по-често срещани и обществото привиква с тях. Смята се, че когато сътрудникът е доста по-голям от дамата, тя резервира свежестта и привлекателността си по-дълго време. Нежният пол избира тези мъже поради  житейския им опит, това, че могат да се оправят с всевъзможни проблеми, при които младите нямат опит и се усещат по-сигурни в техни ръце. Но в случай че в действителност разликата е доста огромна, а мъжът е с благоприятни условия, то може подбудите на младата госпожица напълно да не са подтикнати от откровена обич и привличане. Строго самостоятелно е.

Негативите на тези съюзи с по-голяма разлика в годините са, че има много разминавания по отношение на обществения живот – по-младите към момента желаят да излизат на открито, да вървят по купони и да изживяват нови неща, до момента в който доста по-възрастният във връзката към този момент е минал през тази част от живота си и търси тишина и успокоение. Но отново загатваме, че всичко си зависи от индивида, не е наложително да е по този начин, може даже да се натъкнем и на противоположното. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР