Любовните отношения никога не са простичка тема, особено когато в

...
Любовните отношения никога не са простичка тема, особено когато в
Коментари Харесай

Какво прави мъдрата жена, когато ѝ изневеряват?

Любовните връзки в никакъв случай не са простичка тематика, изключително когато в тях участва и невярност. Случва се – не искаш да предаваш индивида до теб, само че по една или друга причина, си го сторил. Като че ли това събитие се случва по-често при мъжете и дамите са в позицията на излъганата страна. Дали обаче има верен метод да реагирате, когато разберете най-лошото, а точно, че обичаният ви е излъгал и е предпочел ласките на друга? Може би да. Ето по какъв начин постъпва мъдрата жена, която постоянно излиза печеливша от обстановката: Първо е значимо да уточним, че има 3 типа невярност:
- Еднократна, която не значи нищо и която мъжът крие ревниво
- Регулярна, която е по-скоро скришна спекулация
- Открита невярност, от която той въобще не се срами
Разбира се, може би най-лошият вид е страничната връзка, тъй като в нея е намесен освен секс, само че и усеща. Но като цяло дамата има два избора пред себе си – да вдигне скандал на неверника и да го изгони, или да намерения, да си извади избрани заключения от цялата обстановка, заобикаляйки спора и да се концентрира над това коя е другата жена. мъж, жена Най-често наранените дами първосигнално подвигат скандал и гонят мъжа си, надявайки се, че напълно скоро той ще се върне, молейки се за амнистия на колене пред тях. И по-често се оказват разочаровани, тъй като мъжът по този начин и не се връща. Ето за какво не печелим нищо, в случай че реагираме прочувствено, даже и в този толкоз тежък миг, когато сме разбрали, че мъжът до нас ни е предал. Мъдрите дами работят съгласно следните 5 правила:

1. Правят лист ЗА и ПРОТИВ
Да, в първия миг светът ви като че ли рухва, само че в действителност това не е по този начин. Ситуацията има доста страни и е най-добре да прецените за какво би трябвало и за какво не би трябвало да останете в тази връзка. Претеглете позитивите и негативите на колегата си и връзките си с него. В този случай е добре да не мислите прочувствено, а рационално.

2. Осмислят следствията
За този стадий би трябвало да изчакате няколко дни и още веднъж да извършите оценка на плюсовете и минусите във връзката си. С всеки минал ден ще гледате по-логично на обстановката, тъй че не бързайте да взимате решение незабавно.

3. Вслушват се в интуицията си и внимават с изводите
Това е най-сложният стадий, тъй като тук би трябвало да вземете решението дали ще простите, или не. Готови ли сте да преглътнете ревността и да продължите напред, или в случай че желаете да се разделите с този човек – ще можете ли без него? Крайното ви решение е доста значимо, изключително в случай че споделяте едно жилище с половинката си. Едно е несъмнено – не можете да продължите, в случай че не вземете решение и се преструвате, че все едно нищо не се е случило.

4. Те правят оценка и финансовия аспект
Лесно е да тръшнеш вратата на индивида, който те е ядосал, само че от това може да има и фонансови последствия, в случай че сте съчетали бита си като семейство. Не разчитайте, че той ще се усеща виновен и ще желае да ви оказва помощ материално, ако го отпратите. Просто, както се споделя, си направете сметката.

5.Следват личния си интерес
Умните дами постоянно гледат първо личния си интерес и се преценяват със личните си усеща. Ако вие усещате, че не сте склонни да простите и че оттук насетне ще ревнувате половинката си в пъти повече, то няма за какво да сте дружно. Връзката ви ще бъде една огромна тъга. Не се поддавайте на първичните страсти, дайте си няколко дни, в случай че не и седмици отмора, с цел да помислите дали желаете да поддържате тези връзки. Има обаче 3 условия, при които мъдрите дами приключват връзката с неверници:
- Ако половинката към този момент не им дава това, което им е нужно, и това е превъзходен миг да се разделят с нея
- Ако изневярата вреди на самооценката им
- Ако в нея се появи желанието да отмъсти
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР