Любопитно Златен месец с любимо кино и премиерни заглавия от

...
Любопитно Златен месец с любимо кино и премиерни заглавия от
Коментари Харесай

Златен месец с любимо кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA

Любопитно Златен месец с обичано кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA Зрителите ще могат да се насладят още на церемониите по връчването на премиите „ Златен глобус “ и „ Оскар “ 6 януари 2020, 17:25  Златен месец с обичано кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA
Златен месец с обичано кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA
 Инстаграм звезда гаси пожарите в Австралия с голи фотоси
Инстаграм звезда гаси пожарите в Австралия с голи фотоси
 Лейди Гага с прочувствено изявление пред Опра, разплака я
Лейди Гага с прочувствено изявление пред Опра, разплака я
 Компания за презервативи
Компания за презервативи " сложи " президенти в своите артикули
 Никол Шерцингер и Том Евънс с първа публична поява като двойка
Никол Шерцингер и Том Евънс с първа публична поява като двойка
 Йорданка Христова: Аз просто не съм лакомец
Йорданка Христова: Аз просто не съм лакомец
 Ръсел Кроу не отиде на
Ръсел Кроу не отиде на " Златен глобус ", пази фамилията си
 Ето кои са най-високоплатените спортисти на десетилетието
Ето кои са най-високоплатените спортисти на десетилетието

латен месец с обичани филми и премиерни заглавия чакат киноманите цялостен месец в ефира на KINO NOVA. Старт на акцията дава влиятелната гала „ Златен глобус “, която феновете ще могат да проследят броени часове откакто се е състояла в Бевърли Хилс. Кои са огромните спечелили на тазгодишните награди, вижте довечера от 21.00 ч. по KINO NOVA.

От 7 януари KINO NOVA се включва и в предстартовата "Треска за Оскари ", предлагайки на ценителите на качественото кино селекция от филми. В продължение на месец, всяка вечер от 21.00 ч., ще бъдат излъчени отличени и номинирани от Американската академия за киноизкуство ленти, като четири от тях са премиерни за българския ефир.

Начало на „ Треска за Оскари “ дава американският фентъзи филм „ Доктор Стрейндж “ с една номинация „ Оскар “. Приключенският екшън показва историята на неврохирурга доктор Стивън Стрейндж, чийто живот се трансформира след ужасяваща автомобилна злополука. Стивън намира вяра в мистериозно място и бързо схваща, че това не е просто център за лекуване. Скоро Стрейндж се въоръжава с вълшебен сили и би трябвало да избере дали да се завърне към комфортния си доскорошен живот или да пази света като най-могъщия жив вълшебник.

В сряда лентата с две награди „ Оскар “ за поддържащите функции на Крисчън Бейл и Мелиса Лео „ Боецът “ споделя същинската история на Мики "Ирландеца " Уорд. Той е упорит млад боксьор, върху чиято кариера тегне сянката на триумфите на именития му брат Дики. Наркотиците и алкохолът са поставили несвоевременен завършек на кариерата на Дики, само че животът ненадейно му дава един финален късмет – да помогне на брат си да измине сложния път до международната купа в полусредна категория.

Три оценки от Академията получава филмът „ Мемоарите на една гейша “, който киноманите ще могат да видят в четвъртък от 21.00 ч. по KINO NOVA. Няколко години преди Втората международна война, японско момиченце е откъснато от бедното си семейство и продадено за слугиня в дом на гейша. Въпреки трудностите момичето разцъфва в именитата гейша Саюри, която с лекост пленява сърцата на най-известните и богати мъже на съвремието си, само че не може да има единствения, за който копнее...

Едни от най-емблематичните супергерои от вселената на Марвел ще опитат да спасят света в петък вечер във кино лентата „ Отмъстителите “. Директорът на интернационалната мироопазваща организация ЩИТ – Ник Фюри ще прекоси земното кълбо, с цел да събере невероятния екип от герои, способни да се оправят с сложната задача. Железният човек, Непобедимият Хълк, Тор – Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Хоуки и Черната вдовица ще се изправят лице в лице със злия Локи и извънземната му войска, които желаят да поробят човечеството.

В събота актрисата Джесика Частейн влиза в ролята на следователя Мая, посветила десетилетие от живота си в преследването на най-търсения в света терорист в лентата с една премия „ Оскар “ „ Враг номер едно “. След терористичния атентат на 11 септември 2011 година, Централно разузнавателно управление на САЩ стартира разпити на обвинени сътрудници на Ал Кайда по света за определяне местонахождението на укриващия се Осама бин Ладен.

Завладяващ и мощен, „ Вътрешен човек ”, със седем номинации от Академията и присъединяване на Ал Пачино, Ръсел Кроу и Кристофър Плъмър, ще остави феновете без мирис в неделя, до момента в който наблюдава веригата от събития, които изправят елементарен човек против огромния бизнес и водят до борба на живот и гибел.

В умозаключение на акцията киноманите ще имат опцията да се насладят на връчването на 92-те награди на филмовата академия на Съединени американски щати „ Оскар “ на 9 против 10 февруари, още веднъж в ефира на KINO NOVA. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 7 януари в 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Жълт и оранжев код за мощен вятър, ето къде Жълт и оранжев код за мощен вятър, ето къде  <br> <strong> Богоявление е! </strong> Днес небето се отваря за стремежи <br>
Богоявление е! Днес небето се отваря за стремежи
 <br> <strong> Най-впечатляващите </strong> тоалети от премиите " />
Най-впечатляващите тоалети от премиите "Златен глобус "
 <br> Любовен хороскоп за 2020 <br>
Любовен хороскоп за 2020
Последни  Златен месец с обичано кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA Златен месец с обичано кино и премиерни заглавия от 7...  <p><strong>&quot;Малкият</strong> ключ&quot; към <strong>успешната връзка</strong></p> "Малкият ключ " към сполучливата връзка  Снимка: БГНЕС Напрежението в Близкия Изток крие доста опасности за...  <p class= Инстаграм звезда гаси пожарите в Австралия с голи фотоси  Германската автомобилна промишленост удари дъно Германската автомобилна промишленост удари дъно  Лейди Гага Лейди Гага: Изнасилваха ме неведнъж  Бойко Борисов и Херо Мустафа Борисов се среща с американска делегация, Путин и...  Санна Марин Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна...  Арестуваха българин за ликвидиране на жена в Милано Арестуваха българин за ликвидиране на жена в Милано  Сняг вали на още 4 планети, вижте кои са те Сняг вали на още 4 планети, вижте кои са те  Скандали във Венецуела, не позволиха Гуайдо до постройката на Народното събрание Скандали във Венецуела, не позволиха Гуайдо до постройката...  <p>Кой &quot;<strong>затвори&quot; Путин</strong> в <strong>презерватив</strong></p> Кой "затвори " Путин в презерватив  <p>Челен опит: 1 умрял по улиците на Осло през 2019 г.</p> Челен опит: 1 умрял по улиците на Осло през 2019 година  <p><strong>Никол Шерцингер</strong> и новото ѝ гадже с първа публична поява</p> Никол Шерцингер и новото ѝ гадже с първа публична поява  Ето по кое време ще почиват учениците през 2020 Ето по кое време ще почиват учениците през 2020  <p>Младеж преби малолетната си приятелка</p> Младеж преби малолетната си другарка  <p>Вижте кои са <strong>най-популярните имена </strong>за новородени в <strong>България</strong></p> Вижте кои са най-популярните имена за новородени в...  <p>Коя е страната <strong>забранила изцяло пластмасата</strong></p> Коя е страната забранила изцяло пластмасата  <p>Ще се стигне ли до война сред Съединени американски щати и Иран</p> Ще се стигне ли до война сред Съединени американски щати и Иран  Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020 Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020 Всичко от през днешния ден Виц на деня Блондинка се възмущава: – До по кое време този геноцид над българското население и просвета!? Вчера в детската градина са учили детето ми на арабски числа... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град Водещи вести  Бойко Борисов и Херо Мустафа Борисов ще се срещне с американска делегация, Путин и Ердоган в един ден  <p>Дъщерята на Солеймани отправи&nbsp;<b>смъртна заплаха&nbsp; &nbsp;</b></p> Дъщерята на иранския боен пълководец Солеймани насочи смъртна опасност  Санна Марин Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица  Германската автомобилна промишленост удари дъно Германската автомобилна промишленост удари дъно  Снимка: БГНЕС Напрежението в Близкия Изток крие доста опасности за България, счита Каракачанов  Явор Ненков Момчето, което избира морето. И Военноморските сили  Сняг вали на още 4 планети, вижте кои са те Сняг вали на още 4 планети, вижте кои са те  <p>Младеж преби малолетната си приятелка</p> Младеж преби малолетната си другарка  Арестуваха българин за ликвидиране на жена в Милано Арестуваха българин за ликвидиране на жена в Милано  Скандали във Венецуела, не позволиха Гуайдо до постройката на Народното събрание Скандали във Венецуела, не позволиха Гуайдо до постройката на Народното събрание  <p>Челен опит: 1 умрял по улиците на Осло през 2019 г.</p> Челен опит: 1 умрял по улиците на Осло през
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР