Любо Нейков реши да пробва и по-нестандартни рецепти. Актьорът се

...
Любо Нейков реши да пробва и по-нестандартни рецепти. Актьорът се
Коментари Харесай

Любо Нейков готви буболечки

Любо Нейков реши да опитва и по-нестандартни предписания. Актьорът се хвали, че счита да се учи да готви буболечки, дочу HotArena.

Преди дни той се снима със необичайно синекрило четириного, което изглеждаше съвсем колкото него на височина. „ Ураааа, ще си сготвя буболечката. Обичам я ”, хвали се артистът.
„ Няма да е неприятно да почна да се изучавам да сготвям и тези животинки. И в тях несъмнено има потребни субстанции ”, измайтапи се огромния комедиант.

Само преди дни стана ясно, че той ще взе участие в предаването „ Мастършеф ”, където ще покаже кулинарния си гений. Не е ясно дали ще бъде със състезателите, или ще е гост—звезда, само че артистът сигурно може да научи на това-онова сътрудниците си, написа „ България през днешния ден ”.

Ненчо Илчев постоянно споделя, че заема предписания от Нейков, които постоянно му се получават. Междувременно Любо и екипът му се готвят за европейско турне, което ще обиколи четири града в Европа.

„ Заминаваме на турне с постановката „ Вражалец ” на Ст. Л. Костов на 21 ноември във Виена, на 22 сме в Мюнхен, а на 23—в Брюксел, при господа политиците. И на 24 ноември сме във Франкфурт ”, споделя още Любо.

Актьорът само съжалява, че няма да си партнира с огромната Стоянка Мутафова, която галено назовава „ маме ”. 97-годишната актриса обаче е решила да взе участие единствено в една режисура до Нова година—тази година, когато ще показа книгата за живота си, написана от щерка й Мария Грубешлиева.

„ Стоянка дано си почива. Ние сме се разбрали, когато се усеща добре, всичко е ок, когато не, ще оказваме помощ, с каквото можем. Ние към този момент имаме нейна дубльорка, тъй че проблем няма ”, безапелационен е Нейков.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР