Майка, уведомена за мъничко петънце на окото си, докато си

...
Майка, уведомена за мъничко петънце на окото си, докато си
Коментари Харесай

Раковото петно ​​на мама беше забелязано по време на пътуването, за да си направи миглите – в крайна сметка й зашиха окото

Майка, известена за мъничко петънце на окото си, до момента в който си правеше миглите, беше диагностицирана с рак на кожата – и трябваше да зашиват окото й, с цел да го лекуват.

На 28-годишната Клои Боулдън е казано, че има мъничко петънце по линията на миглите си, когато отиде да си направи удължение на миглите през октомври 2022 година Петното под лявото й око продължи да порасне и да се зачерви през идващите няколко месеца - и Клои стана по-загрижена. През октомври 2023 година обзор на кожата я накара да бъде записана за незабавен обзор при експерт.

Биопсия разкри, че майката на четири деца има базалноклетъчен карцином - форма на рак на кожата, породена от слънцето излагане. Раковата част на окото на Клои трябваше да бъде отрязана и да бъде взета кожна присадка от шията й, с цел да бъде сменена, в цялостна реконструктивна интервенция на окото. Тогава тя трябваше да зашие окото й в продължение на седмици, с цел да обезпечи кръвоснабдяване на присадката.

Сега Клоуи желае да подсети на др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР