Шофьорът на автобуса от градския транспорт във Враца, който даде

...
Шофьорът на автобуса от градския транспорт във Враца, който даде
Коментари Харесай

Тролейбусен транспорт“ - Враца: Шофьорът на автобуса от катастрофата на бул. „2-ри юни“ приема лекарства

Шофьорът на рейса от градския превоз във Враца, който даде позитивна проба за опиати след злополука на бул. „ 2-ри юни “, приема три типа медикаменти. Това излиза наяве от публично мнение на „ Тролейбусен превоз “-Враца. 
Припомняме, че в понеделник на кръстовището при пожарната се сблъскаха рейса и още две коли. На възрастен водач на „ Ауди “ му прилошало, при което блъснал откъм гърба „ Фолксваген Пасат “ и челно рейса по линия №3. 



След случая направената от полицията проба сподели позитивен резултат за бензодиазепин на водача на рейса – 60-годишен от Згориград. 



„ Във връзка с ПТП от дата 20 май 2024 година с присъединяване на електробус от градски превоз и излязлата позитивна проба за наркотични и упойващи субстанции на водача Д. Т., „ Тролейбусен превоз “ – Враца разяснява, че същият използва три типа медикаменти, предписани от лекар-специалист.
Дружеството е поискало публично мнение от акредитирана работа по трудова медицина, по отношение на типа на медикаментите. Според даденото умозаключение, една от съставките в лекарствените артикули е допустимо да даде позитивен резултат на анти-допинг тест.
Служителят е дал кръвен тест незабавно след случая “, оповестяват публично от „ Тролейбусен превоз “.
Д. Т. работи в сдружението от 2017 година, като до този миг няма нарушавания на трудовата дисциплинираност и постоянно извършва служебните си отговорности съзнателно и отговорно, допълват от там. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР