Любо Гребеца (на преден план) по време на съдебното дело

...
Любо Гребеца (на преден план) по време на съдебното дело
Коментари Харесай

Любо Гребеца пак иска да излиза от затвора


Любо Гребеца (на челен план) по време на правосъдното дело

Любомир Димитров – Гребеца е внесъл второ искане за предварително освобождение от пандиза. Той твърди, че е извършил всички законови условия, без да показва какви. Затворническата администрация твърди, че няма задоволително доказателства да се е поправил. Предстои изговаряне по настояването на Софийския апелативен съд.

Гребеца е наказан за седем отвличания, до момента в който е бил част от бандата за отвличания " Наглите ". Изготвеният по-рано психически профил на пандизчията демонстрира, че даже в пандиза да се държи обичайно, то " на независимост е водил грабителски и манипулативен метод на живот “. Той има да престои в пандиза по-малко от година.

В началото на юни Софийският апелативен съд (САС) остави Гребеца в пандиза, откакто отхвърли неговото първо искане да бъде освободен предварително. Съдът разгласи, че не е длъжен автоматизирано да пуска пандизчии, единствено тъй като те дават отговор на някакви общи законови критерии. В случая Гребеца е излежал над 4/5 от присъдата си и е посочил положително държание в ареста.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР