Любимката на много зрители - Албена Михова показа, че макар

...
Любимката на много зрители - Албена Михова показа, че макар
Коментари Харесай

Гневната Албена Михова смрази: Аз съм жена, а не чучело и няма да позволя да ме обиждат!

Любимката на доста фенове - Албена Михова сподели, че въпреки и усмихната, също има нервна система, която от много време е изопната до краен лимит. Помним по какъв начин актрисата преди месеци изригна в нета по тази причина, че е вярвала, че има доста другари, а се е оказало неистина. И когато е била оперирана поради тазобедрената си става, мнозина изцяло са я не запомнили.

" Оказа се, че на непознати хора, на непознати хора в нета, им пука повече за мен, в сравнение с сякаш приятелите. Е, отворих си очите и прогледнах. Ще продължа напред ", съобщи тогава някогашната на Тома Здравков.

Ето обаче, че неотдавна се появи и ново 20, което в допълнение скъса нервичките и търпението на Михова. И това е фактът, че в киното не я приемали на съществено и безусловно се гаврели с нея. Най-голямата засегнатост била като й предложили ролята на хвърлячка на гюле.

" Аз правилно нося на подбив, само че всичко си има границите. Да хвърлям гюле - за това ме оцениха. Все едно не съм жена, а някое грамадно плашило. Е, извинявайте, само че първо съм човек, след това жена и най-после - имам задоволително гений за съществени функции, а освен такива на смешковци ", гневи се Албена Михова.

Тя е безапелационна, че няма да разреши повече обиди и се радва, че най-малко в Сатирата, където играе, получава нужното почитание.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР