Лявото крило на сръбския национален отбор Филип Костич изрази радостта

...
Лявото крило на сръбския национален отбор Филип Костич изрази радостта
Коментари Харесай

Звезда на Сърбия: Време е за бири и плескавици

Лявото крило на сръбския народен тим Филип Костич изрази насладата си от класирането за Евро 2024 след равенството 2:2 с България.

" Свикнали сме да вървим по сложния път, само че постигнахме задачата си. След толкоз години отиваме на Европейско състезание, всички сме доста щастливи. Не трябваше да позволяваме два гола, само че още веднъж обърнахме нещата в наша изгода. За благополучие точката ни устройваше, значимото е, че отиваме на ново огромно състезание ", сподели Костич пред репортерите след мача.

Футболистът на Ювентус разкри, че треньорът Драган Стойкович е търсил успокоение в тима,  след като изненадващо българите поведоха с 2:1 при започване на второто полувреме.

" Треньорът ни посъветва да запазим успокоение, да не се паникьосваме и че ще вкараме втория гол. Помоли ни да се успокоим, тъй като изпаднахме в ненужна раздразнителност ", сподели Костич.

" Въпреки че мислим за Европейското състезание в Германия, в този миг няма значение кои ще бъдат противниците ни там. Вече няма лесни съперници, видяхте това довечера. Сега е време за празнуване, бира и плескавици, чухме, че тук са най-хубавите ", сподели още Костич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР