Лятото е сезонът, който свързваме с отпуската, морските приключения или

...
Лятото е сезонът, който свързваме с отпуската, морските приключения или
Коментари Харесай

Как да превърнем двора си в оазис за горещите летни дни?

Лятото е сезонът, който свързваме с отпуската, морските завършения или отмора в планината, излизането с другари вечер, когато температурите паднат и на открито стане по-поносимо и прелестно.

Тази година към този момент сме очевидци на тропически температури и доста слънчеви часове, а сме едвам в средата на пролетта. След тежък работен ден несъмнено бихте желали да се освежите някъде, да вземем за пример около басейна, да прекарате остатъка от деня на сянка измежду природата, с книга и кафе или просто с мислите си? Не е нужно да се ограничавате единствено до 10 дни лятна отмора, може да създадете в двора си ваканционен оазис, на който да се наслаждавате всеки ден. С това могат да ви оказват помощ професионални и надеждни майстори, които ще изпълнят вашите стремежи и потребности. Бихте могли да ги потърсите в интернет, само че в платформата Daibau ще намерите всички реализатори на едно място.


Нека всеки ден е отмора!
Ако към момента се чудите дали ще съумеете да организирате лятната отмора, а пък ви се желае да има място, където да можете да се разхладите, да се насладите на чист въздух и зеленина в близост или като фен на слънчевите бани да прекарате свободното си време на шезлонга към басейна, то е ясно какво би трябвало да извършите – можете да превърнете двора си в място за развлечение със семейство и другари. И то освен през летните месеци, само че и по-късно.

Ако нямате знания и опит в майсторенето, няма да можете да го постигнете сами, а ще ви трябват експерти, след чиято работа вашият двор ще наподобява като от списание или от страница в обществените мрежи. Може да намерите майстори изцяло гратис, които да работят във вашия дом в комфортно за вас време, посредством платформата на Daibau, която прави този развой бърз и елементарен.
Надеждни майстори, покриващи вашите стандарти
В Daibau може да намерите повече от 300 профилирани категории, като огромна част от тях са свързани с възобновяване на екстериора. Платформата сплотява огромен брой професионални реализатори, чиято активност включва създаване на басейни и озеленяване на площта към тях, произвеждане на градинска мебел, настилка, направа на огради, инсталиране на поливни системи, ландшафтна архитектура и други сходни. Daibau работи с над 6 000 майстори от всички краища на България.



Търсенето на занаятчия в никакъв случай не е било по-лесно. В платформата Daibau ще намерите форма за запитвания, чието попълване и изпращане ще отнеме единствено няколко минути. В него посочвате малко изложение на активността, която би трябвало да бъде осъществена, стремежи интервал на осъществяване, както и местоположението ви. В запитването имате опция да приложите фотоси или скици, с цел да обясните по-подробно какво желаете. Системата работи по този начин, че да регистрира всички ваши условия и в сходство с тях, да предлага най-хубавите решения. Затова след изпратено питане, въз основата на въведената от вас информация, ще получите точни предложения и ще стигнете до реализатори, които са отсреща да трансфорат двора ви в място за отмора и развлечение. Платформата препоръчва  експерти в региона, от която се нуждаете. Така потребителите заобикалят неквалифицираните реализатори, които нямат опит в осъществяването на нужната активност.

В къс период с вас се свързват майстори, отговарящи на вашите критерии. Избирате тези, които ви се костват най-подходящи и по-късно се свързвате с тях, с цел да организирате стартирането на задачата.
Изберете най-добре оценения занаятчия
Сигурно се чудите по какъв начин да изберете занаятчия, който да извърши нужната работа по най-хубавия метод? Отговорът е доста елементарен: проверете оценките му. Всички, които употребяват платформата, имат опция да оценят труда и напъните на майстора откакто извърши активността. Потребителите могат да оставят коментар, в който да споделят своите усещания. Така, въз основа на отзивите, оставени от предходни клиенти на същите услуги, може да се вземе най-хубавото допустимо решение. Това е най-надеждният и справедлив метод да се добие визия за изпълнителя, преди клиентът да се свърже с него.
Свежи и вдъхновяващи хрумвания на едно място
В платформата Daibau, в рубриката „ Калкулатор “, може да прегледате междинните цени на обособените строителни действия, артикули и услуги. Това дава визия за бъдещите  разходи  и оказва помощ на потребителите да разпределят по-добре бюджета си. С тази информация е по-лесно да се съпоставят офертите на другите реализатори.

Ако нямате ясна визия по какъв начин желаете да наподобява вашият двор и не сте сигурни какво ви е нужно, в рубриката „ Списание “ можете да намерите доста вдъхновяващи хрумвания и препоръки за възобновяване на екстериора. Чрез тях ще се информирате, преди да се свържете с реализатор. Има доста публикации с нужните насоки, както и образци за положителни практики, които сигурно, ще са потребни.



С помощта на Daibau не губите скъпо време, а бързо и елементарно може да намерите благонадежден занаятчия, който да трансформира двора в оазис за вас и приятелите ви през идните горещини.

Материалът е квалифициран със съдействието на Daibau.

Снимки в текста: Daibau
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР