Лятото е много вълнуващо в света на спорта заради трансферите.

...
Лятото е много вълнуващо в света на спорта заради трансферите.
Коментари Харесай

Как PES 2020 прецака FIFA 20

Лятото е доста вълнуващо в света на спорта поради прехвърлянията. Ние обаче очкаваме септември с огромно неспокойствие, тъй като тогава излизат много видео игри.
 FIFA 20, EA Sports и какви усъвършенствания да чакаме от новата версия на играта
Подобренията в новата FIFA 20

Не е ясно по какъв начин ще се споделя, само че подобренията са сигурни

Две от тях са свързани с футбола. Става дума за FIFA 20 на канадската компания EA Sports и eFootball PES 2020 на японците от Konami.

През годините сред двете игри постоянно е имало съревнование за любовта на геймърите. Konami обаче са създали много сериозен удар по противника си, тъй като са сключили контракт за партньорство с тима на Ювентус .

Като част от съглашението eFootball PES 2020 ще бъде единствената видео игра, която ще има правото да употребява името на тима. Това значи, че хората, които играят FIFA 20, ще са много прецакани, тъй като в играта тимът няма да се споделя Ювентус, а Piemonte Calcio.

That's right, #eFootballPES2020 will be the ONLY console football video game you can play as a fully licensed @Juventusfcen team in their glorious Allianz Stadium Home Ground. #JUVxPES pic.twitter.com/ayfmjDyuux
— Pro Evolution Soccer (@officialpes) 16 юли 2019 година
FIFA 20 няма да може да употребява нито емблемата на тима, нито клубния стадион и името му. Екипите също остават непокътнати за eFootball PES 2020. Единсвената разтуха е, че FIFA 20 ще може да изпозлва имената на футболистите.

За да може eFootball PES 2020 да донесе още по-добро и реалистично прекарване, играчите на Ювентус са минали през 3D сканиране на цялото тяло. По този метод физическите им характерности ще бъдат предадени оптимално тъкмо в играта.
 FIFA 20, Volta Football и по какъв начин ще играем футбол на улицата
Ще играем футбол на покрива на постройка във FIFA 20

Volta Football е новият режим в играта

Тази вест идва няколко дни откакто беше оповестено, че Konami са подписали контракт с Манчестър Юнайтед и към този момент ще могат да изпозлват името и стадиона им в играта. Това е огромна победа за японците, тъй като през годините играта им страдаше от неналичието на лицензи за доста тимове. eFootball PES 2020 е в продажба от 10 септември, до момента в който FIFA 20 от 27 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР