Луната продължава да е в знак Телец, но за кратко.

...
Луната продължава да е в знак Телец, но за кратко.
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не подтискайте инстинктите си

Луната продължава да е в символ Телец, само че за малко. При едни ще има енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно.

Хората са настроени материалистично. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-търпеливи, по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долните челюсти. Да се пази гърлото от настинка.

Във времето от 11:30 до 12:27ч Луната ще се движи по празен курс. В този едночасов интервал е добре да не се подхваща нищо значимо и ново. Чудесно време за отмора. След това Луната се реалокира в символ Близнаци.

17 лунен ден продължава през днешния ден до 18:37ч – Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Контролирайте своите страсти и действия, защото пробуждането на стихийните сили в този ден таят в себе си доста непредвидени неща, изключително за тези, които губят възприятието си за мярка. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Ден за вътрешна независимост, забавление и наслада. Не бива да се подтискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Емоционалният напредък е нужно да се направлява в креативното русло, да се основават креативен творби, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Дадената дума би трябвало да се съблюдава, по тази причина не поемайте обещания, в случай че не сте сигурни, че ще ги извършите. Избягвайте разногласия и още повече спорове. Не правете нещата, които не харесвате, само че считате, че „ трябва”. Забравете за всички каузи и грижите.

В този ден може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на деня имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден. Препоръчително е да се пие в този момент вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед. В античните текстове се споделя, че в случай че чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и прелестен за близките, неговото здраве се усъвършенства. Но в случай че индивидът от вътрешната страна е развален, то той става раздразним и противен за близките, здравето му не се усъвършенства, той ще страда, и близките също.

Отношения – Най-доброто време да се съберете цялото семейство дружно и да се насладите на общуването. Забравете за взаимните си искания и обиди.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността.

Пострижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. Подходящо е за потребление на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за възстановяване на връзките.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

18 лунен ден стартира в 18:37ч и продължава до 19:26ч на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР